XBLOG logo @2x

Game of Thrones: Πόσο χρονών είναι η Melisandre;

Ο έκτος κύκλος επεισοδίων του Game of Thrones ξεκίνησε και το τέλος του πρώτο επεισοδίου μας αποκάλυψε ένα από τα μεγαλύτερα μυστικά της Melisandre. Από ότι φαίνεται η Κόκκινη Ιέρεια κρύβει με κάποιο ξόρκι τη πραγματική της ηλικία – κάποιοι πιστεύουν ότι το κολιέ με το χαρακτηριστικό κόκκινο ρουμπίνι στο κέντρο κρύβει την ηλικία της, ωστόσο σε παλιότερο επεισόδιο την είχαμε δει σε μπανιέρα χωρίς αυτό.

Το ερώτημα «πόσο χρονών είναι η Melisandre» ίσως έχει ήδη απαντηθεί από ηθοποιό της σειράς. Ο ηθοποιός Oliver Ford Davies που υποδυόταν τον Maester Cressen του Stannis, σε συνέντευξη που είχε δώσει το 2013 είχε αποκαλύψει ότι η Melisandre είναι 400 ετών.

Αυτό σημαίνει ότι η Melisandre είναι το γηραιότερο πρόσωπο στο Westeros, ακόμα πιο μεγάλο και από τον Three-Eyed Raven που πήρε τον Bran Stark στην τέταρτη σεζόν, και ίσως είναι αθάνατη. Στη σειρά βιβλίων «A Song of Ice and Fire» η ίδια αναφέρει ότι δεν χρειάζεται να τρώει ή να κοιμάται επειδή ο Άρχοντας του Φωτός της παρέχει όλη τη τροφή που χρειάζεται.

Μιας και κατέχει αρκετή από τη μαγεία του R’hllor, ίσως να είναι ικανή να αναστήσει τον Jon Snow, όπως ισχυρίζεται ο Davos. Στη τρίτη σεζόν μάθαμε ότι οι Κόκκινες Ιέρειες έχουν την ικανότητα να αναστήσουν τους νεκρούς, όμως με συνέπειες.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.