XBLOG logo @2x

Full RSS Feed στο xblog.gr για όλους!

Από την αρχή της λειτουργίας του xblog.gr, το θέμα “πλήρες ή όχι RSS feed” μας έχει απασχολήσει αρκετές φορές και έχουμε εφαρμόσει διάφορες αλλαγές αυτά τα χρόνια. Περάσαμε διάφορα στάδια, όπου πότε παρείχαμε πλήρες RSS feed για όλους τους αναγνώστες και πότε το κόβαμε σε μία μικρή παράγραφο ή δύο γραμμές κείμενο από κάθε post.

Ωστόσο εδώ και μερικές μέρες, όσοι είστε εγγεγραμμένοι στο RSS feed του XBLOG.gr θα έχετε παρατηρήσει ότι πλέον στον RSS reader σας (Google Reader κλπ) βλέπετε ολόκληρα τα post του αγαπημένου σας blog, μαζί με τις φωτογραφίες και τα βίντεο που υπάρχουν σε κάποια post, και όχι μόνο δύο γραμμές κειμένου από κάθε post όπως παλαιότερα.

Τα τελευταία 1-2 χρόνια έχουν αυξηθεί τα blog/sites που είναι γεμάτα διαφημίσεις και το μόνο που κάνουν είναι να “τραβάνε” και να δημοσιεύουν αυτόματα περιεχόμενο από άλλα site, μεταξύ των οποίων και το xblog.gr. Αυτός ήταν και ο λόγος που μας έκανε κάποιες φορές να κόψουμε το πλήρες RSS feed και να δίνουμε μόνο μία παράγραφο ή δυο-τρεις σειρές κειμένου από κάθε post.

Τελικά όμως αποφασίσαμε ότι είναι σημαντικότερο να έχουμε ευχαριστημένους αναγνώστες και φίλους, και ας υπάρχουν και μερικοί που γίνονται μάγκες με τη δουλειά άλλων.

Αυτό μάλιστα φαίνεται ότι παράξενεψε και κάποιους από εσάς που είστε αρκετό καιρό εγγεγραμμένοι στο RSS feed του xblog.gr και μας στείλατε email γράφοντάς μας “Καλό το ότι ανοίξατε ξανά το πλήρες RSS feed, αλλά έτσι δεν χάνετε κάποια κλικ από τους αναγνώστες σας που διαβάζουν το περιεχόμενο μόνο μέσω RSS reader”;

Εγγραφή στο RSS feed

Αν, λοιπόν, χρησιμοποιείτε κάποιον RSS reader για να διαβάζετε τα αγαπημένα σας site, τότε δεν έχετε παρά να προσθέσετε και το http://feeds.feedburner.com/xbloggr στη λίστα με τα rss feeds σας, και να ενημερώνεστε άμεσα για τα νέα post και τους διαγωνισμούς του xblog.gr!

Εγγραφή στο RSS feed με το email σας

Εναλλακτικά, αν δεν χρησιμοποιείτε RSS reader, μπορείτε να εγγραφείτε στο RSS feed με το email σας, και να λαμβάνετε ένα email κάθε πρωί με τα post της ημέρας! Αν εγγραφείτε στο rss feed με το email σας κάνοντας κλικ στο link παραπάνω, θα λάβετε άμεσα ένα email όπου πρέπει να κάνετε κλικ στο link επιβεβαίωσης της εγγραφής σας ώστε να λαμβάνετε το ενημερωτικό email με τα νέα post!

Τέλος, όσοι από εσάς δεν θέλετε να λαμβάνετε με email όλα τα post, αλλά τα σημαντικότερα θέματα που δημοσιεύουμε κάθε εβδομάδα, σε μερικές ημέρες θα μπορείτε να εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο newsletter του xblog.gr, ενώ οι πρώτοι που θα εγγραφούν στο newsletter θα μπουν και σε κλήρωση για ένα super δώρο! Περισσότερα γι΄αυτό όμως θα μάθετε σε λίγες μέρες…

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.