XBLOG logo @2x

Fujitsu Siemens Amilo Xi 3650: Δυνατό Desktop Replacement Laptop

Το νέο Fujitsu Siemens Amilo Xi 3650 είναι εξοπλισμένο με την τελευταία επεξεργαστική τεχνολογία της Intel Centrino 2 και με μνήμη έως 4 GB δεν αφήνει περιθώρια για οποιαδήποτε παραχώρηση. Έχει τη δυνατότητα να τρέξει οποιαδήποτε εφαρμογή και να ικανοποιήσει ακόμα και τον πιο απαιτητικό χρήστη.

Η τεχνολογία NVIDIA Hybrid Power επιτρέπει στον χρήστη την εύκολη εναλλαγή μεταξύ των αποκλειστικών και των ενσωματωμένων γραφικών κατά βούληση, ενώ η διάρκεια ζωής της μπαταρίας μπορεί να επεκταθεί έως 25%.

Η κάρτα γραφικών NVIDIA GeForce 9600M GT με 512 MB GDDR3 παρέχει την απόλυτη ισορροπία φορητότητας και κορυφαίας επίδοσης αναφορικά με την HD απόδοση σε συνδυασμό με τα χαρακτηριστικά 3D.

H 18.4″ HD+ ή Full HD οθόνη με τεχνολογία Brilliant View δεν αφήνει τίποτα στην τύχη όσον αφορά το χρώμα, τη διαύγεια και την αντίθεση χρωμάτων. Μέσω του HDMI με την υποστήριξη HDCP είναι δυνατή η σύνδεση σε εξωτερική οθόνη ή σε τηλεόραση flat screen γρήγορα και εύκολα.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως το Fujitsu Siemens Amilo Notebook Xi 3650 είναι εξοπλισμένο με αδιάβροχο πληκτρολόγιο και διαθέτει Silent Mode, η οποία διασφαλίζει την αθόρυβη λειτουργία του.

Fujitsu Siemens Amilo XI 3650 - 2

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.