XBLOG logo @2x

Fujitsu M2010 Mini Notebook

Κυκλοφόρησε και στην Ελλάδα το mini notebook της Fujitsu, Μ2010. Το notebook είναι το πρώτο που φέρει την υπογραφή της Ιαπωνικής Τεχνολογίας και σχεδιάστηκε ώστε να φέρει στην παγκόσμια αγορά καινοτομία στο σχεδιασμό και στη λειτουργικότητα. Ο σχεδιασμός του προσομοιάζει με ένα σύστημα υψηλών προδιαγραφών ultra portable παρά με ένα απλό netbook, έτσι ώστε να είναι κατάλληλο τόσο ως μια «σταθερή» συσκευή εργασίας, όσο και για ως πλήρως εξοπλισμένη «κινητή».

Βασισμένο στην τεχνολογία επεξεργαστή Intel Atom N280, το Μ2010 εξυπηρετεί άψογα την ανάγκη του χρήστη για μια συσκευή μικρή και ελαφριά που προορίζεται για μάθηση, internet, ηλεκτρονικής αλληλογραφίας και βιντεο-τηλεφώνου. Είναι με άλλα λόγια η ιδανική συσκευή για την είσοδο του χρήστη στον κόσμο της ψηφιακής τεχνολογίας. Η οθόνη είναι brilliant με φωτεινότητα 200nits και αντίθεση 400:1 και προσφέρει ζωντανά χρώματα με μεγάλη ευκρίνεια. Η οθόνη 10,1″ είναι wide glare, κατάλληλη για χρήση σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους ακόμα και κάτω από έντονη ηλιοφάνεια.

Σε ότι αφορά την μπαταρία που είναι εφοδιασμένο το netbook, αυτή θα σας επιτρέψει να δουλέψετε χωρίς παροχή ρεύματος για πέντε ώρες.

Το M2010 της Fujitsu κυκλοφορεί σε δύο χρώματα: μεταλλικό κόκκινο και ιριδίζον μαύρο. Αντί για τη χρήση συμβατικών χρωμάτων για την λεία επιφάνεια, η Fujitsu ανακάλυψε νέα μέθοδο μετατροπής του ίδιου του υλικού για τη δημιουργία της λείας επιφάνειας, ώστε το Fujitsu M2010 να έχει τη μοναδική και κομψή εμφάνιση ενός τεχνολογικού προϊόντος πολυτελείας.

Θα το βρείτε στα καταστήματα σε τιμή που “παίζει” γύρω στα 395 ευρώ.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.