XBLOG logo @2x

Fujitsu Lifebook T4410 με Windows 7 Touch

Με το νέο της notebook, LIFEBOOK T4410, συμμετείχε η Fujitsu στην εκδήλωση της Microsoft Hellas για την αναγγελία της παγκόσμιας διάθεσης των Windows 7. Το νέο LIFEBOOK T4410 υποστηρίζει τα Windows 7, επιτρέποντας την «διαισθητική» εισαγωγή πληροφοριών (intuitive data input), είτε με τη χρήση πολύ-λειτουργικού στυλό είτε με την απλή κίνηση των δακτύλων, και αναγνώριση γραφής.

Με την περιστροφική δυνατότητα της οθόνης, το tablet PC μετατρέπεται σε έναν ευέλικτο ηλεκτρονικό υπολογιστή, ενώ η επιπλέον μπαταρία του εξασφαλίζει στο χρήστη τη δυνατότητα να συνεχίσει την εργασία του, όταν δεν υπάρχει πρόσβαση σε ηλεκτρικό ρεύμα. Το LIFEBOOK T4410 προσφέρει, επίσης, λογισμική μονάδα TPM και βάση replicator.

Διαισθητική εισαγωγή πληροφοριών

Με την διπλή ψηφιακή τεχνολογία (Dual Digitizer technology) οι πληροφορίες εισάγονται άμεσα με το πολύ-λειτουργικό στυλό ή το άγγιγμα της οθόνης. Έτσι οι χρήστες μπορούν να αλλάζουν το περιεχόμενο των δεδομένων και να ρυθμίζουν τη λειτουργία του video αγγίζοντας και κινώντας την εικόνα ή χρησιμοποιώντας το στυλό. Με την τεχνολογία αφής, μπορούν με την κίνηση των δακτύλων πάνω στην οθόνη, να μικραίνουν και μεγαλώνουν φωτογραφίες, τα “παράθυρα” των Windows, να προχωρούν ή προσπερνούν το περιεχόμενο των σελίδων τους (skipping, scrolling). Με τη δυνατότητα αναγνώρισης γραφής, έχουν τη δυνατότητα να εισαγάγουν και ψηφιοποιούν άμεσα τα κείμενά τους με το στυλό.

Απόδοση σε ταξίδια

Η τελευταία γενιά επεξεργαστών Intel Core 2 Duo, καθώς και το mobile Chipset Intel GM45 διασφαλίζουν μεγάλη απόδοση του notebook, το οποίο μπορεί να επεκταθεί και με άλλες λειτουργικές μονάδες. Με το modular bay μπορεί να προστεθεί δεύτερη μπαταρία, καθώς και επιπλέον σκληρός δίσκος. Έτσι οι χρήστες αποδεσμεύονται ακόμα περισσότερο από την πρόσβαση σε ηλεκτρικό ρεύμα και έχουν στη διάθεσή τους μεγαλύτερη χωρητικότητα για τα αρχεία τους. Το σύστημα καθορισμού χρωμάτων (LED display) και ο φωτο-αισθητήρας περιβάλλοντος προσφέρουν αυτόματα την κατάλληλη φωτεινότητα και αντίθεση, κυρίως για την χρήση του notebook σε εξωτερικούς χώρους.

Ασφάλεια δεδομένων

Με το σύστημα αναγνώρισης δακτυλικών αποτυπωμάτων, μη εξουσιοδοτημένοι χρήστες δεν έχουν πρόσβαση στα δεδομένα του notebook σας. Η λειτουργία Computrace μπορεί να προσδιορίσει την ακριβή θέση του υπολογιστή και να διαγράψει τα αρχεία του με τηλεχειρισμό ή με χρονοδιακόπτη. Το μικροσύστημα TPM (Trusted Platform Module) αποθηκεύει σημαντικούς κωδικούς και ψηφιακά πιστοποιητικά και προστατεύει τα δεδομένα από υποκλοπές σε επίπεδο software, καθώς και απλή κλοπή.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.