XBLOG logo @2x

Fujitsu: Αντικατάσταση μπαταρίας σε συγκεκριμένα laptop

Πρόγραμμα προληπτικής αντικατάστασης μπαταρίας για συγκεκριμένα laptop AMILO ανακοίνωσε σήμερα η Fujitsu. Συγκεκριμένα, πρόκειται για τους φορητούς υπολογιστές AMILO Pa2510, Pi2512 και Pi2515 που πωλήθηκαν το διάστημα μεταξύ Απριλίου 2007 και Ιουνίου 2009. Οι μπαταρίες των λοιπών μοντέλων AMILO, AMILO Pro και LIFEBOOK δεν επηρεάζονται, ούτε συμπεριλαμβάνονται στο πρόγραμμα.

Η απόφαση για την εφαρμογή του προγράμματος προληπτικής αντικατάστασης μπαταρίας ελήφθη από την εταιρία μετά από αναφορές που έλαβε από πελάτες που έκαναν λόγο για υπερθέρμανση των μπαταριών και τον σχετικό κίνδυνο πρόκλησης φωτιάς. Έτσι, η Fujitsu παρέχει ένα δωρεάν πρόγραμμα αντικατάστασης μπαταρίας σε πελάτες που αντιμετώπισαν σχετικά προβλήματα και συνιστά την αφαίρεση της μπαταρίας στα συγκεκριμένα μοντέλα, καθώς και τη λειτουργία των φορητών υπολογιστών με χρήση του τροφοδοτικού εναλλασσόμενου ρεύματος, έως ότου οι πελάτες παραλάβουν την ανταλλακτική μπαταρία.

Περισσότερες  πληροφορίες για το πρόγραμμα  αντικατάστασης μπαταριών και πώς να εντοπίσετε τα μοντέλα που επηρεάζονται, καθώς και οδηγίες πώς να αφαιρέσετε την μπαταρία είναι διαθέσιμες στη σελίδα ts.fujitsu.com/amilo-p-batteryexchange.

Οι πελάτες από Ελλάδα μπορούν να επικοινωνούν με τη γραμμή υποστήριξης της Fujitsu στο 210 6863700 εργάσιμες ημέρες (Δευτέρα – Παρασκευή) και ώρες 9:00 έως 17:00.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.