XBLOG logo @2x

Τα νέα φθηνά tablet της Connect me στα καταστήματα Public

Την αποκλειστική διάθεση στην Ελλάδα δύο επιλεγμένων νέων μοντέλων tablet από την Connect me εξασφάλισαν τα καταστήματα Public.

Τα νέα tablet TAB CONNECT ME KLM-18GR και TS-713K KIDS θα διατίθενται από τα καταστήματα Public από τις 24 Απριλίου.

Με τιμές κάτω από 200 ευρώ, μεγάλη ποικιλία εφαρμογών από το Google Play, λειτουργικό Android 4.0 ICS (ελληνικό android OS & πληκτρολόγιο) που προσδίδει απόλυτη ελευθερία για να πραγματοποιείτε ό,τι ρυθμίσεις θέλετε, γρήγορους επεξεργαστές και μοντέρνο design, τα νέα tablet της Connect Me θα ικανοποιήσουν τον μέσο χρήστη και με το παραπάνω.

Το KLM-18GR με οθόνη 7”, επεξεργαστή 1GHz, λειτουργικό Android 4.0 Ice Cream Sandwich και 1GB/8GB αποθηκευτικό χώρο, είναι ειδικά σχεδιασμένο για να ενισχύσει τον ψηφιακό τρόπο ζωής στο σπίτι και εν κινήσει. Με δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε χιλιάδες εφαρμογές από το Google Play, GPS με ενσωματωμένο σύστημα πλοήγησης, ενσωματωμένο δέκτη DVB-T για να παρακολουθείτε ψηφιακή τηλεόραση παντού και Wi-Fi σύνδεση, το KLM-18GR σας εξασφαλίζει διασκέδαση, πλοήγηση και επικοινωνία κάθε λεπτό!

H ταμπλέτα Connect Me TS-713K έχει ενσωματώσει και το μοναδικό παιδικό Mofing Kids SW, με το οποίο έχετε την δυνατότητα της εγκατάστασης μιας πολύ μεγάλης ποικιλίας δωρεάν εφαρμογών, που περιλαμβάνει περισσότερα από 1000 applications ειδικά σχεδιασμένα για παιδιά, όπως παιχνίδια, εκπαιδευτικά, βίντεο, παραμύθια, ξένες γλώσσες.

Πρόκειται για μια ειδικής σχεδίασης ταμπλέτα, με επεξεργαστή 1 GHz A13 (Cortex A8) και 512ΜB/4GB αποθηκευτικό χώρο, ειδικής σχεδίασης rubber προστασίας σε κόκκινο χρώμα με πλήρη γονικό έλεγχο στην λειτουργία της, που θα βοηθήσει όλους τους μικρούς φίλους της Connect Me να έρθουν πιο κοντά στην ηλεκτρονική εκπαίδευση & διασκέδαση.

ταμπλέτα Connect Me TS-713K

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.