XBLOG logo @2x

Πάμφθηνα Αεροπορικά Εισιτήρια με Olympic Air! €29 για Εσωτερικό, €59 για Εξωτερικό!

Μία σούπερ-ντούπερ προσφορά έχει αυτές τις μέρες για όλους εσάς το Groupon! Ταξιδέψτε με Olympic Air στο εσωτερικό με μόλις 29 ευρώ! Ενώ για το εξωτερικό κλείστε εισιτήρια με μόλις 59 ευρώ! Δείτε περισσότερα, αγοράστε την προσφορά και καλά σας ταξίδια!

Προσφορά εσωτερικού: Εισιτήριο με €29!

Πετάξτε από/προς Αθήνα με μόλις €29 με το κύρος και την εξυπηρέτηση της Olympic Air για όλους τους προορισμούς εσωτερικού εκτός από εκείνους των άγονων γραμμών (Κάρπαθος, Κάλυμνος, Αστυπάλαια, Καστελλόριζο, Ικαρία, Πάρος, Νάξος, Μήλος, Σκιάθος, Κύθηρα, Λέρος, Σητεία).

Μάθε περισσότερα και αγόρασε την προσφορά με ένα κλικ στο Groupon!

Προσφορά εξωτερικού: Εισιτήριο με €59!

Ταξιδέψτε μέχρι 15/12 πρός Λάρνακα, Κάιρο, Βουκουρέστι, Κωνσταντινούπολη, Τίρανα, Σόφια, Αμστερνταμ και Βελιγράδι με τιμές από €59 που κάνουν τα αεροπορικά ταξίδια πιο προσιτά απο ποτέ. Πετάξτε με το κύρος και την εξυπηρέτηση της Olympic Air!

Μάθε περισσότερα και αγόρασε την προσφορά με ένα κλικ στο Groupon!

Τα ψιλά γράμματα: Εκδόσεις εισιτηρίων από 31/08 έως 15/09/2011 για ταξίδια που θα πραγματοποιηθούν από 12/09 έως 15/12/2011 (ολοκλήρωση ταξιδιού). Κάθε κουπόνι είναι ατομικό.  Δυνατότητα απεριόριστων αγορών. Κρατήσεις online το αργότερο έως 7 ημέρες πριν την αναχώρηση. Μάθε περισσότερα και αγόρασε την προσφορά με ένα κλικ εδώ!

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.