XBLOG logo @2x

Fragoria: Το μεγαλύτερο massive multiplayer game στο Zoo.gr

Το μεγαλύτερο Massive Multiplayer Game που έχει λανσαριστεί ποτέ στην ελληνική γλώσσα βρίσκεται από σήμερα κοντά σας αποκλειστικά στο Zoo.gr!

Ένα παιχνίδι πραγματικού χρόνου που εξελίσσεται σε έναν κόσμο απέραντο, πανέμορφο, γεμάτο χαρακτήρες ενδιαφέροντες, διασκεδαστικούς, αλλά και καμιά φορά απειλητικούς!

Στο Fragoria υπάρχουν ατέλειωτα είδη τεράτων και μοχθηρών πλασμάτων, αλλά επίσης και ατέλειωτες σειρές από όπλα και πανοπλίες που θα σας βοηθήσουν να τα εξουδετερώσετε!

Οι αποστολές που θα κληθείτε να αναλάβετε δεν τελειώνουν ποτέ! Μπορείτε να αντιμετωπίσετε πολλές περιπέτειες μόνος σας, αλλά στο Fragoria όλα είναι πολύ καλύτερα όταν συνεργάζεσαι με φίλους. Βρείτε και καλέστε τους φίλους σας μέσα από το παιχνίδι, και σχηματίστε μία Ομάδα, ή ακόμα καλύτερα μία Συντεχνία. Έτσι θα δείτε την κοινωνική, οικονομική ή και στρατιωτική σας θέση να εκτοξεύεται πολύ πιο γρήγορα.

Η ιδέα της συνεργασίας αποδεικνύεται πολύ γρήγορα ωφέλιμη, καθώς έχετε την δυνατότητα να υιοθετήσετε και να μεγαλώσετε το δικό σας ζώο-σύντροφο, πχ ένα λύκο, μια αρκούδα ή ακόμα κι ένα δράκο, ένα πολύτιμο φίλο και αναντικατάστατο βοηθό σε όλες σας τις μάχες ενάντια στα σκοτεινά πλάσματα.

Ο κόσμος του Fragoria είναι ολοκληρωμένος, υπάρχουν χωριά με τους Συμβούλους και τους Μάγους τους, πόλεις με τους Δημάρχους και τους Εμπόρους τους, αλλά και απομονωμένες σπηλιές και βάλτοι με τον Μάγο ή την Μάγισσά τους! Μέσα στο ίδιο το παιχνίδι θα βρείτε άλλα παιχνίδια ικανοτήτων, όπως “Στην Κόψη του Ξυραφιού”, ή “Αιχμαλώτισε τη Σημαία” , που θα σας χαρίσουν επιπλέον βαθμούς εμπειρίας, δόξα και φήμη!

Δεν είναι μόνο οι μάχες και οι αγώνες όμως απαραίτητοι για να αποδειχθείτε ο καλύτερος. Θα χρειαστεί να επιστρατεύσετε και τις εμπορικές σας ικανότητες, να  αγοράσετε χρήσιμα αντικείμενα ή να πουλήσετε ό,τι δεν χρειάζεστε. Θα είναι πολύ χρήσιμο επίσης να μάθετε μία τέχνη, όπως του βυρσοδέψη ή του παρασκευαστή μαγικών φίλτρων, και να αποκτήσετε ένα δίπλωμα γι’ αυτό.

Στο Fragoria οι επιλογές είναι αμέτρητες, μπορείτε να εξελιχθείτε στον ήρωα που πάντα ονειρευόσαστε!

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.