XBLOG logo @2x

Μεγάλος διαγωνισμός από το FOX Life με δώρο ταξίδι στη Σαντορίνη

Το FOX Life υποδέχεται το καλοκαίρι με τον πιο καυτό διαγωνισμό! Οι πιο δυναμικές, απρόβλεπτες ρομαντικές και sexy πρωταγωνίστριες των αγαπημένων σειρών του FOX Life διεκδικούν τον τίτλο της «Miss FOX Life». Σε ποια ανήκει ο τίτλος; Την απάντηση θα την δώσουν οι fans!  Μπείτε στη σελίδα του FOX Life Greece στο Facebook www.facebook.com/GreeceFoxlife/app/543278775859761 ψηφίστε τη δική σας αγαπημένη πρωταγωνίστρια και κερδίστε πλούσια δώρα κάθε εβδομάδα! Όλοι όσοι λάβουν μέρος στο διαγωνισμό μπαίνουν αυτόματα στην κλήρωση για το μεγάλο δώρο – ένα ταξίδι για 2 άτομα στη Σαντορίνη!

Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει 3 εβδομάδες! Οι υποψήφιες για τον τίτλο της Miss FOX Life, είναι η γιατρός της καρδιάς μας, Dr. Meredith Grey (Ellen Pompeo) από το «Grey’s Anatomy», η δυναμική σύμβουλος Olivia Pope (Kerry Washington) από το «Scandal», η μυστηριώδης καθηγήτρια Annalise Keating (Viola Davis) από το «How To Get Away With Murder», η πληθωρική Gloria Delgado- Pritchet (Sofia Vergara) του «Modern Family», η ριψοκίνδυνη Alex Parrish (Priyanka Chopra) από τη νέα επιτυχία «Quantico», η δαιμόνια Marisol Suarez (Ana Ortiz) από το «Devious Maids», η ασυμβίβαστη Gretchen Cutler (Aya Cash)από το «You’re The Worst» και η δημιουργική Hannah Horvath (Lena Dunham) από το «Girls». Ποια θα αναδειχθεί «Miss FOX Life»;

Οι διαγωνιζόμενοι
Οι διαγωνιζόμενοι

Όλοι οι συμμετέχοντες στο διαγωνισμό, μπαίνουν στην κλήρωση για το μεγάλο δώρο, ένα ταξίδι για 2 άτομα στη Σαντορίνη, προσφορά της εταιρείας THE TRAVEL COMPANY EXPERTS. Παράλληλα, κάθε εβδομάδα όσοι ψηφίζουν τις αγαπημένες τους πρωταγωνίστριες, θα παίρνουν μέρος σε κλήρωση, για να κερδίζουν μοναδικά δώρα από τις εταιρείες Panasonic, iLUV, REN και Sun Of A Beach.

H «Miss FOX Life» καθώς και το όνομα του τυχερού fan που θα κερδίσει το μεγάλο δώρο, θα ανακοινωθούν στη σελίδα του FΟX Life Greece στο Facebook, τη Δευτέρα 25 Ιουλίου! Οι νικητές των εβδομαδιαίων κληρώσεων θα ανακοινώνονται κάθε Δευτέρα (11 Ιουλίου, 18 Ιουλίου και 25 Ιουλίου).

Και οι 8 είναι υπέροχες! Μόνο μία μπορεί να κατακτήσει τον τίτλο της «Miss FΟX Life»!

Link συμμετοχής στο διαγωνισμό: www.missfoxlife.gr

Link για το Facebook Tab με το διαγωνισμό: www.facebook.com/GreeceFoxlife/app/543278775859761

Διάβασε επίσης: Το National Geographic Channel απογειώνει τις Κυριακές του φετινού καλοκαιριού

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.