XBLOG logo @2x

Φοιτητής έφτιαξε tablet με κόστος 125 δολαρίων και το έκανε δώρο στη κοπέλα του!

Ο… ήρωας της ιστορίας αυτής είναο ο Wei Xinlong, φοιτητής από το Northeast Normal University στην Changchun και η κοπέλα του, Sun Shasha, που επιθυμούσε διακαώς να αποκτήσει ένα iPad, το δημοφιλέστερο tablet που υπάρχει αυτή τη στιγμή στον κόσμο!

Ο νεαρός φοιτητής λοιπόν που δεν μπορούσε να διαθέσει τα χρήματα που απαιτούνται για να αγοράσει ένα iPad και να το προσφέρει ως δώρο στην αγαπημένη του, αποφάσισε να… κατασκευάσει από την αρχή ένα tablet και να της το κάνει δώρο!

Σύμφωνα με δημοσίευμα της China Daily, ο Wei Xinlong βρήκε τις πληροφορίες που χρειαζόταν για την κατασκευή του tablet στο ίντερνετ, παρήγγειλε κάποια κομμάτια που χρειαζόταν online από ηλεκτρονικά καταστήματα, ενώ χρησιμοποίησε και κάποια εξαρτήματα από παλιό του υπολογιστή που δεν χρειαζόταν.

Για παράδειγμα, αγόρασε την οθόνη αφής και την μπαταρία από το ίντερνετ, ενώ το motherboard και η μνήμη του παλιού του υπολογιστή ήταν ό,τι πρέπει για το νέο tablet που ετοίμαζε ειδικά για την αγαπημένη του Sun!

Εκτός από την… τεχνική εργασία, ο νεαρός φοιτητής διακόσμησε κατάλληλα το tablet που έφτιαξε, όπως μπορείτε να δείτε και στις φωτογραφίες με τις… ομορφιές που πρόσθεσε περιμετρικά της οθόνης του tablet!

Το κόστος του όλου εγχειρήματος; Μόλις 125 δολάρια!

Για την ιστορία, να αναφέρουμε ότι το tablet αυτό τρέχει σε λειτουργικό Windows 7, ενώ η αγαπημένη του πέταξε από τη χαρά της όταν ο Wei της το πρόσφερε ως δώρο!

Και όπως είπε είναι το καλύτερο δώρο που της έχουν κάνει ποτέ και θα το έχει πάντα μαζί της!

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.