XBLOG logo @2x

FNAC @ The Mall Athens

Στο the mall έχω πάει μέχρι τώρα από τότε που άνοιξε δύο φορές, την πρώτη απλά για να δω τι παίζει και τη δεύτερη καλεσμένος με το team του clubber.gr από τον Nicolas Dales σε μια επίδειξη μόδας που έγινε πρόσφατα. Και τις δύο φορές όμως την ώρα που πήγα τα καταστήματα ήταν κλειστά.

Έτσι σήμερα, μετά από ένα μεσημεριανό καφεδάκι στη Ghetto στη Φωκίονος Νέγρη, ανέβηκα μια βόλτα στο mall για να πάω κυρίως στο FNAC. Το διάβαζα και δε το πίστευα. Όλα, μα όλα τα προϊόντα είναι ανοιχτά και μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις. Πάει, τρελάθηκα. Την περισσότερη ώρα την έφαγα χαζεύοντας και χρησιμοποιώντας τα PDAs και τα κινητά τηλέφωνα (από μερικά μάλιστα έστειλα και sms)! Μου την έσπασε μόνο που από όλα τα PDAs είχαν αφαιρέσει το πενάκι. Σειρά μετά πήραν τα mp3 players, οι ψηφιακές μηχανές και τα laptops. Ειλικρινά είδα laptops σε πάρα πολύ μικρό μέγεθος, βρε που φτάσαμε!

Από ταινίες και games δεν κοίταξα απολύτως τίποτα, αφού ούτε σινεφίλ είμαι, αλλά ούτε και gamer. Κάτι άλλο που δεν κοίταξα σε κανένα προϊόν ήταν οι τιμές, αφού δε πήγα για να αγοράσω αλλά για να χαζέψω. Πάντως αν θέλει κανείς σας να μου κάνει δώρο ένα PDA ευχαρίστως, το email μου το ξέρετε 😉

ΥΓ: Το μόνο που πήρα ήταν ένα usb hub από τα Multirama.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.