XBLOG logo @2x

Fiber Optics Expo & Conference 2009

Η FiberOptics EXPO & Conference είναι η πρώτη διοργάνωση στην Ελλάδα με αποκλειστικό σκοπό την καλύτερη ενημέρωση κάθε ενδιαφερόμενου για την επερχόμενη τεχνολογία μετάδοσης δεδομένων μέσω οπτικών ινών. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Ζάππειο Μέγαρο στις 25 και 26 Νοεμβρίου 2009 και στόχος της είναι η ενημέρωση των επιχειρήσεων και του κοινού για τις τεχνολογίες οπτικών ινών.

Το συνέδριο, το οποίο θα συνοδεύσει και θα συμπληρώσει την έκθεση προϊόντων και υπηρεσιών, θα εστιάσει σε θέματα που βρίσκονται ήδη μπροστά μας, στο δρόμο προς τη σχεδιαζόμενη υλοποίηση δικτύου FTTH και στη χώρα μας: από τα μεγάλα τεχνικά έργα, που θα χρειαστούν για την εγκατάσταση της νέας υποδομής, μέχρι τη διαλειτουργικότητα που απαιτείται με τα υπάρχοντα δίκτυα και από τη λύση των οικονομικών εξισώσεων για τη χρηματοδότηση του πρώτου δικτύου νέας γενιάς μέχρι την αποδοχή του από τους καταναλωτές και την επιτυχημένη σε κάθε επίπεδο λειτουργία του.

Fiber Optics Expo & Conference 2009

Αρκετές εταιρίες έχουν ήδη εκδηλώσει ενδιαφέρον για συμμετοχή στην έκθεση: ELECNET, ΔΟΜΙΚΗ ΔΙΑΓΝΩΣΗ, ΔΙΟΔΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ, AMY, G-SYSTEMS, 3Μ.COM, MARAC, ΕΡΓΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ, LINK SA, SIRIO GROUP, CENTRAL AEBE, PIERIDIS TECHNOSYSTEMS, Elysee Irrigation Ltd, DSLS, CANOVATE, ΦΩΣ ΑΕ, EMBASSY OF GREECE IN ISRAEL, EMBASSY OF KOREA (KOTRA), EMBASSY OF GREECE IN BEIJING, BELGIAN EMBASSY.

Ο χώρος: Το Ζάππειο βρίσκεται στην καρδιά της Αθήνας, δίπλα στο κτήριο του Κοινοβουλίου, την πλατεία Συντάγματος, το Προεδρικό Μέγαρο και το Μέγαρο Μαξίμου. Εξυπηρετείται από τις κεντρικές οδικές αρτηρίες της Αθήνας και τα βασικά μέσα συγκοινωνίας, χρησιμοποιείται ως συνεδριακό και εκθεσιακό κέντρο και γειτνιάζει με σημαντικούς αρχαιολογικούς χώρους, όπως είναι η ενοποιημένη αρχαιολογική ζώνη περί την Ακρόπολη και οι στύλοι του Ολυμπίου Διός.

Οι εκθέτες: Εταιρείες εγκατάστασης δικτύων οπτικών ινών, Εταιρείες μετρήσεων τηλεπικοινωνιακών συστημάτων, Εταιρείες κατασκευής συσκευών με τεχνολογία οπτικών ινών, Εταιρείες λογισμικού ελέγχου συστημάτων, Εισαγωγείς προϊόντων οπτικών ινών, Κατασκευαστές καλωδίων.

Οι Επισκέπτες: Τηλεπικοινωνιακοί πάροχοι, Κατασκευαστές συστημάτων, Κατασκευαστές καλωδίων, Κατασκευαστές συσκευών, Κατασκευαστές τηλεπικοινωνιακών υποδομών, Εγκαταστάτες, Διανομείς.

[photo by netik]

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.