XBLOG logo @2x

Η εντυπωσιακή LaFerrari τώρα και σε κάμπριο

Η Ferrari αποκάλυψε μια νέα κάμπριο έκδοση της LaFerrari, για λίγους “εκλεκτούς” που έχουν τα λεφτά για την αγοράσουν. Η κάμπριο έκδοση είναι περιορισμένης έκδοσης και πωλήθηκε σε πελάτες και συλλέκτες πριν καν αποκαλυφθεί επίσημα στο κοινό.

Λίγες πληροφορίες έχουν γίνει γνωστές για την κάμπριο LaFerrari. Τα πάντα θα γνωστοποιηθούν στην έκθεση αυτοκινήτων Paris Motor Show που θα λάβει χώρα στο Παρίσι στις 1-16 Οκτωβρίου φέτος, συμπεριλαμβανομένων των τεχνικών προδιαγραφών και τον αριθμό των αυτοκινήτων που σκοπεύει η Ferrari να φτιάξει.

Ferrari LaFerrari convertible

Γνωρίζουμε ότι η κάμπριο έκδοση θα είναι διαθέσιμη με οροφή από ανθρακονήματα και θα διατηρεί την 800 ίππων V12 μηχανή και τον 120-kW (161 ίππων) ηλεκτρικό κινητήρα της αρχικής έκδοσης. Οι επιδόσεις παραμένουν απαράλλαχτες, οπότε έχει συνολική ισχύ 963 ίππους (718 kW).

Βεβαίως, έχουν γίνει τροποποιήσεις στο σασί για να παραμείνει σταθερό. Επίσης έχουν γίνει τροποποιήσεις στην αεροδυναμική του αυτοκινήτου με σκοπό να έχει τις ίδιες επιδόσεις με τη κλασική LaFerrari παρά την έλλειψη της οροφής.

Ferrari LaFerrari convertible

Άμα θέλετε να αγοράσετε μία κάμπριο LaFerrari, δυστυχώς έχετε αργήσει. Η ιταλική κατασκευάστρια διοργάνωσε μία ειδική εκδήλωση πριν την επίσημη ανακοίνωση της νέας έκδοσης με καλεσμένους πιθανούς αγοραστές της, ξεπούλησε, και δεν δέχεται νέες παραγγελίες.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.