XBLOG logo @2x

Το Fear The Walking Dead ανανεώνεται για τρίτη σεζόν

Μόλις ο δεύτερος κύκλος του Fear The Walking Dead ξεκίνησε στις 10 Απριλίου, το κανάλι AMC αποκάλυψε ότι η σειρά θα ανανεωθεί και θα αποκτήσει σίγουρα μια τρίτη σεζόν.

Το Fear The Walking Dead έχει λάβει καλές κριτικές ακόμα και για το πρώτο επεισόδιο της δεύτερης σεζόν. Μπορεί τα νούμερα να μην είναι στα ύψη όπως το καλοκαίρι του 2015, ωστόσο φαίνεται ότι η σειρά έχει αρκετούς θεατές και για αυτό έχει μέλλον. Μάλιστα ο πρόεδρος της LA Times, Charlie Collier, είναι τόσο ενθουσιασμένος που δήλωσε «αυτά που έχουν εφεύρει οι David Erickson και Robert Kirkman στο Fear The Walking Dead πρέπει να επικροτηθούν.»

Το Fear The Walking Dead είναι μια ‘companion’ σειρά του The Walking Dead και δείχνει πως ξεκίνησαν όλα σε μια εποχή που ο άνθρωπος όταν πεθαίνει μετατρέπεται σε ζόμπι. Πρωταγωνιστές είναι τα μέλη δύο οικογενειών που συναντήθηκαν τυχαία και προσπαθούν να επιβεβαιώσουν στον νέο κόσμο. Οι πρώτες δύο σεζόν αποτελούνται από λίγα επεισόδια, όμως η τρίτη αναμένεται να διαθέτει 16 επεισόδια.

Παρεμπιπτόντως, The Walking Dead για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά παρέμεινε η No. 1 αμερικάνικη τηλεοπτική σειρά με τους περισσότερους τηλεθεατές.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.