XBLOG logo @2x

Farmville iPhone App: Το γνωστό Zynga game στο iPhone

Το δημοφιλές παιχνίδι Farmville που πρωτο-συναντήσαμε στο Facebook τώρα είναι διαθέσιμο και στο iPhone, για να μην αφήνετε τις… αγροτικές σας δουλειές ποτέ! Η εφαρμογή για iPhone συγχρονίζει με το παιχνίδι στο Facebook και έτσι δεν χάνετε τα δεδομένα σας, δηλαδή τη φάρμα, τα φυτά και την όλη “πρόοδο”!

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να κατεβάσετε το Farmville iPhone App δωρεάν [download link]. Ξεκινώντας το θα σας ζητηθεί να δημιουργήσετε ένα νέο Farmville mobile account και από εκεί και πέρα είστε έτοιμοι να ασχοληθείτε με τη φάρμα σας!

Έτσι πλέον δεν θα “καούν” τα κολοκύθια που σπείρατε επειδή αργήσατε να τα μαζέψετε, ενώ δεν θα χρειαστεί να αναζητήσετε internet cafe ή να επιστρέψετε σπίτι για να μαζέψετε αυτά που σπείρατε (οκ αυτό αφορά τους πιο “φανατικούς” αγρότες, έχω ακούσει περιπτώσεις ανθρώπων που έβγαιναν έξω βόλτα και έψαχναν μετά από ώρα internet cafe ή γυρνούσαν σπίτι μη τυχόν και καούν αυτά που έσπειραν στο Farmville)!

Οι “αγρότες” με iPhone 4 ή iPhone 3GS θα μπορέσετε να παίξετε πιο άνετα, αφού όσοι έπαιξαν Farmville σε iPhone 3G αναφέρουν ότι το παιχνίδι ήταν πολύ αργό.

Farmville for iPhone

Farmville for iPhone

Farmville for iPhone

Farmville for iPhone

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.