XBLOG logo @2x

Facebook: Top 10 Games για πολύ Social Gaming!

Facebook, το μεγαλύτερο social networking site που έγινε ποτέ όπως όλα δείχνουν μέχρι σήμερα. Μαζί του, εκτός από το social networking, βρίσκεται σε πλήρη άνοδο και το social gaming, κάτι που για αρκετούς game developers μεταφράζεται σε big business με πολύ χρήμα με την αξιοποίηση της πλατφόρμας εφαρμογών του Facebook, ενώ για αρκετούς χρήστες του facebook, social gaming σημαίνει “κόλλημα” με παιχνίδια όπως το Farmville, το Mafia Wars, το Yo Ville και άλλα!

Facebook Top 10 Games [by Mashable]

  1. Farmville: Με 11 εκατομμύρια παίκτες, το Farmville είναι ένα από τα δημοφιλέστερα facebook games! Δοκιμάστε το αν είστε φαν των management-type παιχνιδιών, αν αγαπάτε τα ζώα, ίσως αυτό να είναι το top facebook game και για εσάς.
  2. Word Challenge: Σας αρέσουν τα παιχνίδια λέξεων; Στο Word Challenge έχετε 6 γράμματα για να φτιάξετε λέξεις 3-6 γραμμάτων όσο πιο γρήγορα μπορείτε. Αν σας αρέσουν παιχνίδια όπως το Boggle ή το Wordle, θα λατρέψετε το Word Challenge!
  3. Mafia Wars: Το νούμερο 1 crime game για το facebook, με 25+ εκατομμύρια παίκτες από όλο τον κόσμο!
  4. Yo Ville: Δημιούργημα της Zynga, η οποία βρίσκεται και πίσω από το Mafia Wars, το Farmville και άλλα facebook games, το Yo Ville φέρνει κάτι σε Sims. Ξεκινάτε με το δικό σας σπίτι και εικονική δουλειά, μαζεύετε λεφτά, διακοσμείτε το σπίτι σας, ενώ επισκέπτεστε τους “φίλους” σας στα σπίτια τους.
  5. Bejeweled Blitz: Gem-Swapping puzzle game, ιδιαίτερα εθιστικό για αρκετό κόσμο!
  6. Zynga Poker: Αν είστε φαν του Texas HoldEm, με το Zynga Poker θα κολλήσετε κανονικά, ενώ θα έχετε να αντιμετωπίσετε 18+ εκατομμύρια ενεργούς παίκτες κάθε μήνα!
  7. Know-It-All-Trivia: Τεστάρετε τις γνώσεις σας!
  8. MindJolt Games: Συλλογή από διάφορους τίτλους παιχνιδιών, περιλαμβάνονται arcade, puzzle, strategy και sports games για να παίξετε μόνοι ή μαζί με φίλους.
  9. Restaurant City: Ξεκινήστε με το δικό σας εστιατόριο, φέρτε το στα μέτρα σας, ανταγωνιστείτε άλλα εστιατόρια και κάντε το restaurant σας Talk of the Town!
  10. Biotronic: Easy mouse controls, exploding combos & artful animations. Δοκιμάστε το!

Αναζητήστε όλα τα παραπάνω games στο facebook.com/apps!

[via]

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.