XBLOG logo @2x

Facebook | Κυκλοφόρησε επιτέλους το Timeline!

Μετά από μεγάλη καθυστέρηση, το Facebook έδωσε τελικά στη κυκλοφορία το timeline. Οι χρήστες της Νέας Ζηλανδίας είναι οι πρώτοι που θα γευτούν την νέα χρονογραφική μορφή του κοινωνικού δικτύου.

Τις νέες αλλαγές η εταιρεία παρουσίασε στις 14:00 ώρα Νέας Ζηλανδίας και συνεχίζει ακόμα να δοκιμάζει την λειτουργία αλλά σε πολύ μεγαλύτερη κλίμακα από τις προηγούμενες beta εκδόσεις.

Με το άνοιγμα των πυλών, περισσότεροι από ένα εκατομμύριο χρήστες εγγράφηκαν για αυτή την beta έκδοση, όπως ανακοίνωσε η εταιρεία.

Εκπρόσωπος του Facebook εξηγεί τον λόγο που η εταιρεία επέλεξε την Νέα Ζηλανδία: «Ως παγκόσμια εταιρεία, πρέπει να αποκτήσουμε προοπτική και ιδέες και εκτός των συνόρων των ΗΠΑ. Η Νέα Ζηλανδία αποτελεί μία καλή επιλογή για να δοκιμαστεί το νέο χαρακτηριστικό, μιας και είναι και αγγλόφωνη, οπότε είμαστε σε θέση να διαβάσουμε και να κατανοήσουμε τα σχόλια, προχωρώντας έτσι στις οποιοσδήποτε βελτιώσεις ταχύτερα».

Η εταιρεία πρόσφατα ενδυνάμωσε την ομάδα ανάπτυξης του Timeline με την εξαγορά της Gowalla, ενώ υπάρχουν φήμες ότι η επόμενη λογική εξαγορά για περαιτέρω ενδυνάμωση του χαρακτηριστικού θα είναι αυτή της Pat.

Η επίσημη ανακοίνωση για την δοκιμαστική εφαρμογή στη Νέα Ζηλανδία είναι η εξής: «Το Timeline ανακοινώθηκε τον Σεπτέμβριο και διατέθηκε σε προγραμματιστές οι οποίοι αναπτύσσουν εφαρμογές για την πλατφόρμα μας. Από τότε, πάνω από ένα εκατομμύριο άνθρωποι έχουν δηλώσει συμμετοχή για πρόσβαση στην beta έκδοση προγραμματιστών του Timeline. Η ανταπόκριση που έχουμε λάβει μέχρι τώρα είναι ανεκτίμητη. Από σήμερα, κάνουμε το Timeline ευρύτερα διαθέσιμο, μετρώντας παράλληλα την ταχύτητα και άλλες παραμέτρους απόδοσης. Θα ξεκινήσουμε από τη Νέα Ζηλανδία και στη συνέχεια, θα επεκταθούμε και στις υπόλοιπες χώρες».

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.