XBLOG logo @2x

Έκθεση Εκπαίδευση: Εσύ έπαιξες στο Παιχνίδι Γνώσης στο Facebook;

Αυτή την Παρασκευή 11 Μαρτίου αρχίζει στο ΣΕΦ η 13η Διεθνής Έκθεση «Εκπαίδευση & Εργασία 2011» που θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 13 Μαρτίου. Στο πλαίσιο της έκθεσης έχει ανέβει στο Facebook το Παιχνίδι Γνώσης 2011, όπου οι χρήστες καλούνται να τεστάρουν τις γνώσεις τους και να κερδίσουν δώρα, όπως laptops, iPad και άλλα!

Στο παιχνίδι έχουν δοκιμάσει τις γνώσεις τους μέχρι στιγμής χιλιάδες χρήστες, ενώ αυτές τις μέρες είδα και εκατοντάδες από τους φίλους μου στο Facebook να έχουν παίξει. Δεν έχεις παρά να τεστάρεις κι εσύ τις γνώσεις σου και που ξέρεις, μπορεί να κερδίσεις εσύ κάποιο από τα δώρα (Notebooks, iPad, Playstation 3, δωροεπιταγές κλπ)!

Για συμμετοχή στο παιχνίδι κάνε κλικ εδώ!

Παιχνίδι Γνώσης στο Facebook Παιχνίδι Γνώσης 2011 στο Facebook Παιχνίδι Γνώσης 2011 στο Facebook

Σχετικά με την έκθεση

Η «Εκπαίδευση & Εργασία 2011» αποτελεί το κορυφαίο εκθεσιακό γεγονός στο χώρο της εκπαίδευσης και της εργασίας, στην οποία συμμετέχουν 200 εκθέτες από την Ελλάδα το εξωτερικό, ενώ οι επισκέπτες όλων των ηλικιών ξεπερνούν τις 20.000!

H έκθεση δίνει μία πλήρη εικόνα των εκπαιδευτικών προγραμμάτων στην Eλλάδα και το εξωτερικό, σε επίπεδο προπτυχιακών και μεταπτυχιακών σπουδών και δια βίου εκπαίδευσης, στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα. Αρμόδιοι και καταξιωμένοι φορείς και επαγγελματίες θα παρουσιάσουν την άρρηκτα συνδεδεμένη σχέση εκπαίδευσης και εργασίας παρέχοντας τη δυνατότητα στους επισκέπτες να έρθουν σε άμεση επαφή τόσο με τις αξίες της εκπαίδευσης όσο και με τα δεδομένα της εργασίας.

Η έκθεση απευθύνεται σε όλους όσοι επιδιώκουν τη μάθηση σε όποιο στάδιο της πορείας τους κι αν βρίσκονται: μαθητές, σπουδαστές, φοιτητές, εργαζόμενοι και στελέχη επιχειρήσεων, ελεύθεροι επαγγελματίες, εργαζόμενοι στον εκπαιδευτικό τομέα, σύμβουλοι επαγγελματικού προσανατολισμού αλλά και οικογένειες που επιζητούν να επιλέξουν την κατάλληλη σχολή ή εκπαιδευτήριο για το παιδί τους.

Περισσότερα μπορείτε να διαβάσετε στο ekpaidefsi.gr.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.