XBLOG logo @2x

Facebook: Αλλαγή στον τρόπο εμφάνισης των φωτογραφιών

Χθες έγραφα για το upgrade στα Facebook Pages που γίνεται αυτή την περίοδο, σήμερα είδα ακόμη μία αλλαγή, που έχει να κάνει με την εμφάνιση των φωτογραφιών, στα προφίλ αλλά και στις σελίδες στο Facebook.

Ο τρόπος εμφάνισης των φωτογραφιών στο Facebook άλλαξε. Πλέον όταν βρίσκεστε στο προφίλ ενός φίλου σας στο Facebook ή σε μία σελίδα που έχετε κάνει “Like” και κάνετε κλικ να δείτε μία φωτογραφία, αυτή δεν ανοίγει σε νέα σελίδα όπως γινόταν μέχρι σήμερα, αλλά η φωτογραφία φορτώνει σε ένα νέο πλαίσιο με μαύρο φόντο.

Δεξιά και αριστερά υπάρχουν τα αντίστοιχα βελάκια για να δείτε την προηγούμενη και την επόμενη φωτογραφία του album στο οποίο ανήκει η φωτογραφία που επιλέξατε να δείτε, ενώ ακριβώς κάτω από αυτήν εμφανίζονται τα σχόλια και τα likes που έχει συγκεντρώσει.

Σε περίπτωση που θέλετε να κλείσετε τη φωτογραφία και να συνεχίσετε την περιήγησή σας στο προφίλ ή στη σελίδα του Facebook που βρίσκεστε εκείνη τη στιγμή, κάνετε κλικ απλά στο “X” που βρίσκεται πάνω δεξιά στη φωτογραφία και το πλαίσιο αυτό κλείνει.

Σας αρέσει αυτή η αλλαγή;

Την πρώτη – δεύτερη φορά που έκανα κλικ να δω φωτογραφία και φόρτωσε με τον νέο τρόπο, μου φάνηκε κάπως, δε μπορώ να πω ότι με ξετρέλανε, ωστόσο μετά από μερικές ώρες χρήσης του Facebook με αυτό τον τρόπο εμφάνισης των φωτογραφιών το συνήθισα και πλέον δε μου “κακοφαίνεται” όπως την πρώτη φορά.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.