XBLOG logo @2x

Πάλι τα ίδια: Θα καταστραφεί ή όχι το Facebook στις 5 Νοεμβρίου;

Το καλοκαίρι που μας πέρασε έκανε το γύρο του διαδικτύου η πληροφορία ότι στις 5 Νοεμβρίου η ομάδα χάκερ “Anonymous” θα χτυπήσουν το Facebook με στόχο να το καταστρέψουν!

Στο YouTube ανέβηκε μάλιστα και το βιντεάκι που βλέπετε παρακάτω, με τους Anonymous να υποστηρίζουν ότι «Το Facebook παρέχει στους χρήστες μια ψευδαίσθηση ιδιωτικότητας, κρύβοντας λεπτομέρειες για το δικό τους καλό ενώ κερδίζει εκατομμύρια δολάρια από αυτούς. Τελικά, όλοι θα ευγνωμονούν τους “Anonymous” που σώθηκαν από το διαβολικό αυτό social network»!

Τελικά, μέλος της ομάδας των χάκερ έγραψε στο Twitter ότι το συγκεκριμένο βίντεο που κυκλοφόρησε δεν είναι αυθεντικό της ομάδας των Anonymous αλλά ψεύτικο και δεν σκοπεύουν να καταστρέψουν το Facebook!

Αυτές τις μέρες και καθώς πλησιάζουμε στην 5η Νοεμβρίου αρκετά είναι τα sites/blogs που αναπαράγουν ξανά το ίδιο σκηνικό με το καλοκαίρι, ότι δηλαδή οι Anonymous θα χτυπήσουν το Facebook, επιχειρώντας να καταστρέψουν το δημοφιλές social network.

Παίζουν μάλιστα και το παραπάνω βίντεο, γράφοντας ψευδώς ότι το βίντεο κυκλοφόρησε τις τελευταίες ημέρες, ενώ στην πραγματικότητα το συγκεκριμένο βίντεο έχει ανέβει στο YouTube από τον Αύγουστο!

Για να… ηρεμήσουν λοιπόν οι φανατικοί του Facebook, παιδιά το social network δεν πρόκειται να χτυπηθεί από τους Anonymous!

Φαντάζεστε να έκανε καμιά πλάκα ο Mark Zuckerberg και από το γραφείο του στη βίλα των 7 εκατομμυρίων δολαρίων που αγόρασε πρόσφατα να… κατέβαζε τον διακόπτη του Facebook έστω και για λίγες ώρες;

Πολλοί νομίζω θα έχαναν στην κυριολεξία τον ύπνο τους!

Από τους φανατικούς χρήστες του Facebook που είτε ποστάρουν όλη μέρα διάφορα πράγματα στο προφίλ τους, είτε τσατάρουν ή κάνουν βιντεοκλήσεις με τους φίλους τους ή παίζουν μέρα-νύχτα πόκερ και άλλα γνωστά παιχνίδια, μέχρι τις εταιρίες που έχουν επενδύσεις χιλιάδες ή και εκατομμύρια ευρώ/δολάρια για τις σελίδες τους στο Facebook που έχουν χιλιάδες ή εκατομμύρια φίλους!

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.