XBLOG logo @2x

Facebook Group: “Θέλω να ανοίξουν όλοι οι λογαριασμοί των πολιτικών στο εξωτερικό”

Πολλά ακούμε τον τελευταίο καιρό για τους Έλληνες πολιτικούς που έχουν βγάλει τα τελευταία χρόνια τα χρήματά τους στο εξωτερικό, καταθέτοντάς τα σε τράπεζες άλλων χωρών, όπως η Ελβετία και άλλες.

Δυστυχώς όμως αν και ακούγονται πολλά, λίγα στοιχεία βλέπουν το φως της δημοσιότητας σχετικά με το πόσα χρήματα έχει ο κάθε πολιτικός σε τραπεζικούς λογαριασμούς στο εξωτερικό, ενώ το σημαντικότερο είναι πώς τα απέκτησαν και αν δικαιολογείται δηλαδή να έχουν αυτά τα χρήματα από τη θέση που είχαν τα προηγούμενα χρόνια.

Αυτό ισχύει για πολιτικούς όλων των βαθμίδων (βουλευτές, πρώην βουλευτές, υπουργούς, πρώην υπουργούς κλπ).

Μέσω του Facebook με το Group “Θέλω να ανοίξουν τώρα όλοι οι λογαριασμοί Ελλήνων πολιτικών στο εξωτερικό” επιχειρείται να ασκηθεί πίεση ώστε να δηλώσουν όλοι όσοι διατέλεσαν βουλευτές και υπουργοί από το 1974 έως σήμερα πόσα χρήματα έχουν σε λογαριασμούς του εξωτερικού.

Στην περιγραφή του facebook group μπορεί να διαβάσει κανείς τα εξής:

«Κάθε χρόνο στο “Πόθεν Έσχες” των Ελλήνων πολιτικών, απαιτείται να αναφέρουν τα χρήματα που έχουν σε τραπεζικούς λογαριασμούς του εσωτερικού.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ να μας πούνε ΟΛΟΙ όσοι διατέλεσαν βουλευτές και υπουργοί από το 1974 έως σήμερα πόσα χρήματα έχουν και σε λογαριασμούς του ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ!

Αφορμή στάθηκε η παραδοχή εκ μέρους Ελβετοέλληνα βουλευτή ότι στην Ελβετία έχουν λογαριασμούς πολλοί Έλληνες πολιτικοί.

Αν δεν ξεκαθαρίσει το θέμα, τα χλωρά θα καούν μαζί με τα ξερά! Να το ξέρετε» !!!

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.