Facebook: Ακόμα ένα ενοχλητικό App, που εμφανίζει ποιος σε μπλόκαρε και σε έσβησε από φίλο και καλά

Just saw who deleted and blocked me on facebook

Είχαμε τις προηγούμενες μέρες ένα ενοχλητικό app, αυτό με το “Breaking Dawn”, που έτσι και το έτρεχες αυτόματα έκανε tagging δεκάδες από τους φίλους σου στο Facebook, αυτές τις μέρες εμφανίστηκε ακόμη ένα εξίσου ενοχλητικό app, το οποίο εμφανίζει και καλά ποιος σε μπλόκαρε ή σε διέγραψε από φίλο του στο Facebook!

Έχω δει φωτογραφίες σαν την παραπάνω που βλέπετε στο post στα προφίλ αρκετών φίλων μου στο Facebook και από κάτω δεκάδες φίλους των φίλων μου να είναι tagged στην φωτογραφία αυτή.

Το κείμενο που εμφανίζεται πάνω στην εικόνα, υπάρχει και στην περιγραφή της ακριβώς από κάτω, μαζί με ένα link, το οποίο καλό είναι να μην ακολουθήσετε.

Το κείμενο: “Just saw who deleted and blocked me on facebook. Check who was deleted you or blocked you. See who your friends really are! Check it at link in description: goo.gl/… ”

Σε περίπτωση που τρέξετε την εφαρμογή, μπορείτε αμέσως μετά να πάτε στις ρυθμίσεις του προφίλ σας (Account > Privacy Settings > Apps and Websites) όπου μπορείτε να δείτε τις εφαρμογές που χρησιμοποιείτε κλπ, όπου αν δείτε κάποια ύποπτη εφαρμογή μπορείτε να τη μπλοκάρετε και να τη σβήσετε.

Διαβάστε επίσης:
Breaking Dawn, το νέο ενοχλητικό app στο Facebook

Κατηγορίες
Internet

Ιδρυτής και συντάκτης του XBLOG.gr.

ΣΧΕΤΙΚΑ