XBLOG logo @2x

Facebook: Η Ταινία [The Social Network]

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ πόσες ώρες περνάτε κάθε μέρα στο Facebook; Το πώς το Facebook έχει επηρεάσει και αλλάξει την ζωή σας; Και τώρα σας ρωτάω εγώ, θα θέλατε να δείτε την ιστορία αυτού του site από τα δωμάτια του Harvard έως και τα γραφεία στο Silicon Valley; Ναι;

Πολύ σύντομα αυτή η επιθυμία σας θα ικανοποιηθεί! Σε κάτι λιγότερο από τρείς μήνες θα γίνει η επίσημη πρεμιέρα (1 Οκτωβρίου) της ταινίας «The Social Network» με την ιστορία του Facebook στην Αμερική. Στην Ελλάδα θα χρειαστεί να περιμένουμε λίγο περισσότερο όμως για να δούμε την ταινία στις αίθουσες των κινηματογράφων.

Πριν από λίγες εβδομάδες δημοσιεύτηκε το πρώτο trailer της ταινίας, ενώ αυτές τις μέρες κυκλοφόρησε και το δεύτερο.

The Social Network – Δείτε τα trailer!

Τα  trailers αυτά δεν είναι και τόσο διαφωτιστικά, οπότε ακόμα κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά ποιο θα είναι το ακριβές story της ταινίας. Φαίνεται, πάντως, ότι αυτή η ταινία θα γίνει ένα μεγάλο blockbuster και θα συζητηθεί αρκετά.

Αν το καλοσκεφτείτε, όλη η ταινία θα περιστρέφεται γύρω από τον Mark Zuckerberg. Δεν θυμάμαι  εγώ να έχει γίνει ποτέ άλλοτε ταινία η ζωή ενός εικοσάρη που είναι εν ζωή. Ακόμα και ο ίδιος ο Zuckerberg είπε «Θα προτιμούσα να γυρίζουν ταινία για την ζωή μου αφότου θα είχα πεθάνει».

Για ένα πράγμα είμαι σίγουρος, όσοι δουν την ταινία θα γυρίσουν σπίτι τους σκεπτόμενοι πώς θα φτιάξουν ένα νέο Facebook!

Εσείς θα την δείτε;

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.