XBLOG logo @2x

Facebook: Απορώ ποιοι πιστεύουν τέτοια μηνύματα!

Τις τελευταίες μέρες έλαβα από κάποιους φίλους στο Facebook το παρακάτω μήνυμα (ακολουθεί paste του μηνύματος, χωρίς να διορθώσω τα όποια λάθη έχει):

Το Facebook γίνεται πρόσφατα πολύ δημοφιλές, Έχουν υπάρξει πολλά μέλη που παραπονιούνται ότι το Facebook γίνεται πολύ αργό.

Το αρχείο δείχνει ότι ο λόγος είναι ότι υπάρχουν πάρα πολλά μη ενεργά μέλη Facebook Και ακόμα πολλοί νέα μέλη. Θα στέλνουμε αυτό το μήνυμα, για να δούμε εάν Τα μέλη είναι ενεργά ή όχι, εάν εσύ είσαι ενεργός παρακαλώ στείλει σε 15 άλλους χρήστες χρησιμοποιώντας την αντιγραφή-επικόλλιση για να δείξει ότι εσεί είσαι ενεργός. Εκείνοι που δεν στείλουν αυτό το μήνυμα μέσα σε 2 εβδομάδες, θα διαγραφούν χωρίς δισταγμό για να δημιουργήσει περισσότερος χώρος, Εάν το Facebook είναι ακόμα δημοφιλές ρωτάμε ευγενικά γιαι δωρεές αλλά μέχρι τότε στέλνουν αυτό το μήνυμα σε όλους τους φίλους σας

Ιδρυτής Facebook

Απορώ ποιοι πιστεύουν τέτοια βλακώδη μηνύματα; Σιγά μη κάτσει ο “ιδρυτής Facebook” να στείλει τέτοιο μήνυμα, προκειμένου να διαπιστώσει ποιοι χρήστες είναι ενεργοί και ποιοι όχι! Έλεος!

[photo by Laughing Squid]

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.