XBLOG logo @2x

Face Metrics Pro: Η πρώτη εφαρμογή ανάλυσης προσωπολογίας τώρα και στο iPhone!

Την εφαρμογή Face Metrics Pro την γνωρίσαμε πριν από μερικούς μήνες, όταν διατέθηκε στο App Store για iPad.

Είναι η πρώτη εφαρμογή ανάλυσης προσωπολογίας στον κόσμο, που δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να δουν την αρμονία του προσώπου τους αλλά και να πάρουν συμβουλές για θέματα όπως τι γυαλιά ή χτένισμα ταιριάζει καλύτερα στο πρόσωπό τους κλπ!

Μετά την επιτυχία που γνώρισε η έκδοση για iPad, ο δημιουργός της εφαρμογής και γνωστός κομμωτής Θοδωρής Οικονομάκης μαζί με την ομάδα του προχώρησαν στην ανάπτυξη της έκδοσης της εφαρμογής Face Metrics Pro για iPhone, η οποία διατέθηκε πριν από μερικές μέρες στο App Store και βρέθηκε γρήγορα στο top 10 των εφαρμογών!

Η εφαρμογή Face Metrics Pro για iPhone διατίθεται σε δύο εκδόσεις:

  • Δωρεάν έκδοση [download link]
  • Paid έκδοση [download link] με full χαρακτηριστικά και κανέναν περιορισμό όσον αφορά τον αριθμό των προσώπων που μπορείτε να εισάγετε για να δείτε αρμονία προσώπου, συμβουλές κλπ.


Τι είναι η εφαρμογή Face Metrics Pro για iPhone 

  • Μοναδικό πρόγραμμα ανάλυσης προσωπολογίας στον κόσμο
  • Μαθαίνει ο κάθε ενδιαφερόμενος tips για να κρύβει τα ευαίσθητα χαρακτηριστικά του προσώπου του και να αναδεικνύει τα όμορφα! Να επιλέγει style σε κούρεμα, χτένισμα, μακιγιάζ αλλά και σκελετούς γυαλιών.
  • Απευθύνεται σε άνδρες και γυναίκες, σε ανθρώπους που θέλουν να μάθουν μοναδικά τι ταιριάζει στα χαρακτηριστικά του προσώπου τους σύμφωνα με το σχήμα του!
  • Η εφαρμογή είναι ιδανική για επαγγελματίες ή σπουδαστές της κομμωτικής και του μακιγιάζ!

Μείνετε συντονισμένοι στο xblog.gr, αφού θα ακολουθήσει πολύ σύντομα νέο post με κωδικούς για να κατεβάσετε δωρεάν την εφαρμογή Face Metrics Pro στο iPhone σας δωρεάν!

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.