XBLOG logo @2x

Face Metrics Pro HD για iPad: Ακόμη 7 κωδικοί για δωρεάν download!

Η εφαρμογή Face Metrics Pro για iPad είναι η πρώτη εφαρμογή ανάλυσης προσωπολογίας παγκοσμίως, που δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες iPad να δουν την αρμονία του προσώπου τους, αλλά και συμβουλές για θέματα όπως τι γυαλιά ή χτένισμα ταιριάζει καλύτερα στο πρόσωπό τους!

Η πλήρης έκδοση της εφαρμογής για iPad διατίθεται στο App Store στην τιμή των 15,99 ευρώ, το xblog.gr ωστόσο εξασφάλισε 7 κωδικούς για δωρεάν download!

Οι 7 πιο γρήγοροι κατεβάστε δωρεάν την εφαρμογή στο iPad χρησιμοποιώντας τους κωδικούς που ακολουθούν!

Για να χρησιμοποιήσετε κωδικό για δωρεάν download, μπείτε στο App Store από το iPad, επιλέξτε “Featured” » “Redeem” και εισάγετε έναν κωδικό!

  1. MT4JJ7K3ET63
  2. PFRHYWWXYFEJ
  3. TFXPPKFTXK4J
  4. FLELJNNRWHNJ
  5. M4K4AJRKK4LP
  6. 7AJXJJMMEANF
  7. PH4P9J64L79J

Αμέσως μετά αφήστε ένα σχόλιο κάτω από το post γράφοντας ποιον κωδικό έχετε χρησιμοποιήσει.

Πίσω από την εφαρμογή βρίσκεται ο Έλληνας κομμωτής Θοδωρής Οικονομάκης, ενώ η εφαρμογή αυτές τις μέρες κυκλοφόρησε και για iPhone και ετοιμάζεται και η έκδοση για Android συσκευές.

Τι είναι η εφαρμογή Face Metrics Pro HD για το iPad:

  • Μοναδικό πρόγραμμα ανάλυσης προσωπολογίας στον κόσμο
  • Μαθαίνει ο κάθε ενδιαφερόμενος tips για να κρύβει τα ευαίσθητα χαρακτηριστικά του προσώπου του και να αναδεικνύει τα όμορφα! Να επιλέγει style σε κούρεμα, χτένισμα, μακιγιάζ αλλά και σκελετούς γυαλιών.
  • Απευθύνεται σε άνδρες και γυναίκες, σε ανθρώπους που θέλουν να μάθουν μοναδικά τι ταιριάζει στα χαρακτηριστικά του προσώπου τους σύμφωνα με το σχήμα του!
  • Η εφαρμογή είναι ιδανική για επαγγελματίες ή σπουδαστές της κομμωτικής και του μακιγιάζ!

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.