XBLOG logo @2x

Expedia: Online ταξιδιωτικό πρακτορείο, επεκτείνεται και στην Ελλάδα

Ένα από τα μεγαλύτερα ταξιδιωτικά πρακτορεία στον κόσμο, που λειτουργεί με περισσότερες από 80 Expedia και Hotels.com ιστοσελίδες ταξιδιωτικών κρατήσεων παγκοσμίως, ανακοίνωσε τα εγκαίνια υποστηρικτικής λειτουργίας ξενοδοχείων, στο κέντρο της Αθήνας. Αυτή η συνεργασία προέκυψε καθώς οι ελληνικές ταξιδιωτικές εταιρίες συνεχίζουν να ψάχνουν τρόπους να αναπτύξουν τις επιχειρήσεις τους, παρά τις οικονομικές δυσκολίες στην ταξιδιωτική ζήτηση.

Hotels.comH Expedia παίζει ήδη σημαντικό ρόλο στην ταξιδιωτική αγορά στην Ελλάδα. Η εταιρία λειτουργεί με πάνω από 80 ιστοσελίδες ταξιδιωτικών κρατήσεων, σε σχεδόν 60 χώρες, συμπεριλαμβανομένων των Expedia.com και Hotels.com, με έδρα την Αμερική, και το ellada.hotels.com που εξυπηρετεί Έλληνες καταναλωτές. Οι ταξιδιωτικές κρατήσεις για την Ελλάδα, οι οποίες έγιναν μέσω των ιστοσελίδων Expedia και Hotels.com, αυξήθηκαν κατά 21% τους τελευταίους 12 μήνες, ενώ ο αριθμός των ανθρώπων οι οποίοι έκαναν κράτηση για να ταξιδέψουν στην Ελλαδα μέσα από αυτά τα sites, αυξήθηκε κατά 26%.

Επιπλέον, ο αριθμός των ελληνικών ξενοδοχείων, τα οποία δουλεύουν με την Expedia, έχει σχεδόν διπλασιαστεί από το 2008.

Ο Murad Hajeebhoy, αντιπρόεδρος της Expedia Partner Services Group, τόνισε: «Tο διαδικτυακό ταξίδι προσφέρει μια απίστευτη ευκαιρία, στους ξενοδόχους της Ελλάδας. Ως παγκόσμιος ταξιδιωτικός ηγέτης στο internet, η Expedia επικεντρώνεται και υποστηρίζει τους ξενοδόχους συνεταίρους της, ούτως ώστε να επωφεληθούν από την παγκόσμια εμβέλεια, τις προωθητικές δυνατότητες και το εμπορικό άνοιγμα, το οποίο έρχεται σαν επακόλουθο μιας απλής εγγραφής στη δική μας σφαίρα αγοράς».

Τα νέα γραφεία της Expedia στην Αθήνα έχουν επικεφαλή την Μαριλένα Ζαγκανά, Market Management Director, η οποία έχει πάνω από δέκα χρόνια εμπειρία σε ξενοδοχεία και αναπτύσσει στρατηγικές διαδικτυακής διακίνησης και διαχείρησης εσόδων. Διευθύνει μια ομάδα από ειδικούς στη διαχείριση εσόδων ξενοδοχείων, η οποία έχει έδρα στην Ελλάδα και εστιάζει στην υποστήριξη τοπικών ξενοδοχείων για να αυξήσουν τα κέρδη τους, προβάλλοντας τις επιχειρήσεις τους, στις ιστοσελίδες της Expedia.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.