XBLOG logo @2x

Eurovision 2010: Tα top sites για την ενημέρωσή σας

Οι μέρες για τη Eurovision έφτασαν πάλι, με τους δύο ημιτελικούς τις επόμενες ημέρες [25 και 27 Μαΐου] και τον μεγάλο τελικό στις 29 Μαΐου στο Όσλο της Νορβηγίας. Ο Γιώργος Αλκαίος με το «OPA» της ελληνικής συμμετοχής διαγωνίζεται στον α΄ημιτελικό στην 13η θέση…

Οι απόψεις για το αν είναι ικανός ο Γιώργος Αλκαίος με το τραγούδι «OPA» να πάρει μία καλή θέση στον διαγωνισμό διίστανται…

Για εσάς που θέλετε να ενημερωθείτε για τον διαγωνισμό μέσα από το ίντερνετ και όχι από περιοδικά, ραδιόφωνα και τηλεόραση, συγκεντρώσαμε για εσάς τα top Eurovision sites!

Γιώργος Αλκαίος – «OPA»

Προτού προχωρήσουμε στα links, δείτε και ακούστε στο παρακάτω βίντεο το τραγούδι της ελληνικής συμμετοχής με τον Γιώργο Αλκαίο να μας λέει «OPA»!

Τα top Eurovision sites

  • Eurovision.tv: Πρόκειται για το επίσημο site της Eurovision, μέσα από το οποίο μπορείτε να μάθετε τα πάντα για τις συμμετοχές όλων των χωρών, να ενημερωθείτε για τις τελευταίες εξελίξεις, να ανατρέξετε στην ιστορία του διαγωνισμού, αλλά και να δείτε multimedia υλικό [photos, videos κλπ].
  • Eurovision.ert.gr: Το επίσημο site της ΕΡΤ για τον διαγωνισμό της Eurovision, το οποίο παρέχει πληροφορίες για τον διαγωνισμό, με μεγαλύτερη βαρύτητα στην ελληνική συμμετοχή.
  • Eurovision.gr: Το μεγαλύτερο greek community για την Eurovision βρίσκεται εδώ. Όλες οι εξελίξεις και τα παρασκήνια για την ελληνική συμμετοχή, αλλά και για τις συμμετοχές των άλλων χωρών.
  • OGAEgreece.com: Πρόκειται για το επίσημο σωματείο φίλων της Eurovision στην Ελλάδα. Δείτε τα τελευταία νέα σχετικά με τον διαγωνισμό, φωτογραφικό υλικό, βίντεο και πληροφορίες για το σωματείο.

Τα παραπάνω είναι τα top sites αποκλειστικά για την Eurovision. Από εκεί και πέρα υλικό για την φετινή Eurovision θα βρείτε και στα γνωστά gossip sites: Yupi.gr, Tlife.gr, Gossip-tv.gr, Mad.tv, FreeGossip.gr.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.