XBLOG logo @2x

ESET: Υποστηρίζει τεχνολογικά την Eurovision 2012

Η ESET υποστηρίζει τεχνολογικά το μουσικό διαγωνισμό Eurovision 2012, που θα πραγματοποιηθεί στο Αζερμπαϊτζάν. Οι διοργανωτές του διαγωνισμού επέλεξαν το ESET Smart Security Business Edition ως το προϊόν ασφαλείας που θα προστατεύει τους υπολογιστές του κέντρου Τύπου καθ’ όλη τη διάρκεια των ημιτελικών και του τελικού του διαγωνισμού.

Ο διαγωνισμός της Eurovision αποτελεί ένα σημαντικό μουσικό γεγονός που προσελκύει το ενδιαφέρον εκατομμύρια τηλεθεατών από όλη την Ευρώπη, αλλά και τον υπόλοιπο κόσμο.

Η αυξημένη δημοτικότητα του διαγωνισμού επιβάλει την υψηλή προστασία των τεχνολογικών του υποδομών, καθώς καθίσταται πόλος έλξης και αντικείμενο των «εγκληματιών» του κυβερνοχώρου.

Η λύση ασφάλειας ESET Smart Security Business Edition θα προστατεύσει τα υπολογιστικά συστήματα εκατοντάδων εξουσιοδοτημένων δημοσιογράφων, από 40 χώρες παγκοσμίως, που θα βρίσκονται στο Αζερμπαϊτζάν για να καλύψουν το μουσικό γεγονός.

Η 57ητελετή του τελικού του μουσικού διαγωνισμού της Eurovision θα διεξαχθεί στις 26 Μαΐου 2012, έπειτα από την ολοκλήρωση των δύο ημιτελικών (22 & 24 Μαΐου 2012), στην πρωτεύουσα του Αζερμπαϊτζάν, το Μπακού.

Η χώρα φιλοξενεί το διαγωνισμό για πρώτη φορά, μετά την επιτυχία του διδύμου «Ell & Nikki», που κατέκτησε πέρυσι την πρώτη θέση στο διαγωνισμό, στο Ντίσελντορφ της Γερμανίας.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.