XBLOG logo @2x

Παίζεις FarmVille και είσαι φαν της Lady Gaga; Έρχεται το GagaVille!

Το FarmVille είναι το γνωστό game της εταιρίας Zynga που μπορεί να βρει κανείς στο Facebook και να γίνει… ηλεκτρονικός αγρότης και να διαχειρίζεται την online φάρμα του! Μετά το FarmVille, έρχεται τις επόμενες μέρες το GagaVille! Διάβασε περισσότερα για αυτό!

Το GagaVille είναι ένα νέο game που υλοποιεί η Zynga σε συνεργασία με την Lady Gaga! Το GagaVille θα είναι μια ξεχωριστή περιοχή που θα βρίσκετε δίπλα στο FarmVille… και θα περιέχει μαγικούς κρυστάλλους και μονόκερους μεταξύ άλλων!

Το game θα είναι online τις επόμενες μέρες και οι φαν της Lady Gaga που θα παίξουν GagaVille θα έχουν την ευκαιρία να ακούσουν πρώτοι τα νέα τραγούδια της Lady Gaga από το νέο άλμπουμ “Born This Way” που θα κυκλοφορήσουν στις 23 Μαΐου, ενώ οι χρήστες που θα αγοράσουν την ειδική game card της Zynga θα έχουν την δυνατότητα να κατεβάσουν ολόκληρο το άλμπουμ.

Οι παίκτες του GagaVille θα μπορούν επίσης να πάρουν μέρος σε διαγωνισμούς και να κερδίσουν εισιτήρια για συναυλία της Lady Gaga αλλά και να λάβουν άλμπουμ με την υπογραφή της ίδιας!

Η Lady Gaga είπε σε δηλώσεις της για το GagaVille:  «Θέλω να γιορτάσω και να μοιραστώ το “Born This Way” με τα μικρά μου τερατάκια με έναν τρόπο που δεν έχει ξαναγίνει ποτέ στο παρελθόν. Η εταιρία Zynga δημιούργησε ένα μαγικό μέρος στη FarmVille όπου οι φαν μου θα μπορούν να παίξουν και να ακούσουν πρώτοι τα νέα μου κομμάτια».

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.