XBLOG logo @2x

Epson Stylus Pro 7900, Best Proofing Printer of the Year

Ο Ευρωπαϊκός Σύλλογος Ψηφιακού Τύπου (European Digital Press Association) αναγνώρισε τον Epson Stylus Pro WT7900 εκτυπωτή 24 ιντσών ως τον καλύτερο εκτυπωτή δοκιμίων στο πλαίσιο των βραβείων του για το 2010…

Η κριτική επιτροπή επέλεξε τον Stylus Pro WT7900 με κριτήρια ότι έχει σχεδιαστεί με στόχο να ανταποκρίνεται στις ειδικές ανάγκες της αγοράς παραγωγής δοκιμίων και είναι ο πρώτος υδατοειδής εκτυπωτής με δυνατότητα παραγωγής λευκού και άλλων χρωμάτων.

Ο Stylus Pro WT7900 έχει δημιουργηθεί ειδικά για τον κλάδο παραγωγής συσκευασιών, στον οποίο η δυνατότητα εκτύπωσης του λευκού θεωρείται σημαντικό πλεονέκτημα. Η τεχνολογία

UltraChrome HDR White Ink δημιουργεί την αίσθηση του λευκού χρώματος και εξασφαλίζει σταθερότητα στο χρώμα άμεσα πάνω σε ποικίλες επιφάνειες, όπως διαφανή ή μεταλλικά φιλμ.

Στα αντίστοιχα βραβεία του 2009, οι Epson Stylus Pro 7900 και Stylus Pro 9900 είχαν αναδειχθεί ο κορυφαίος εξοπλισμός παραγωγής δοκιμίων (Best Proofing Equipment of the Year) για χαρακτηριστικά όπως το βελτιωμένο μελάνι UltraChrome HDR, η καινοτόμος τεχνολογία κεφαλών εκτύπωσης Micro Piezo TFP και το προαιρετικό σύστημα καλιμπραρίσματος και επαλήθευσης, Epson SpectroProofer.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.