XBLOG logo @2x

Epson, Νέος φορητός θερμικός εκτυπωτής αποδείξεων σημείων πώλησης

Με εξαιρετικές επιλογές συνδεσιμότητας, μεγάλη διάρκεια ζωής μπαταρίας και λειτουργίες εξοικονόμησης χαρτιού, ο TM-P80 είναι ένας νέος, φορητός θερμικός εκτυπωτής αποδείξεων για σημεία πώλησης, που έχει σχεδιαστεί για να λειτουργεί εύκολα σε ένα μεγάλο εύρος απαιτητικών περιβαλλόντων.

Εκτυπώστε αποδείξεις ή barcode οπουδήποτε στο κατάστημα, όπως για παράδειγμα κώδικες QR για πλύσιμο αυτοκινήτων ή αποδείξεις παράδοσης στο σπίτι με αυτόν το γρήγορο εκτυπωτή που έχει κατασκευαστεί από την Epson.

Ο TM-P80 διατίθεται είτε με δυνατότητα διασύνδεσης Bluetooth είτε Wi-Fi για ευελιξία και φορητότητα.

Το μοντέλο Wi-Fi επωφελείται από την λειτουργία εκτύπωσης ePOS της Epson, που παρέχει στους χρήστες τη δυνατότητα να εκτυπώνουν αποδείξεις, εισιτήρια και κουπόνια πρακτικά από οπουδήποτε, απευθείας από φορητές συσκευές. Αυτό μπορεί να γίνει με τη χρήση οποιουδήποτε προγράμματος περιήγησης στο web που υποστηρίζει HTML 5, χωρίς να απαιτούνται υπολογιστές, διακομιστές ή προγράμματα οδήγησης και η λειτουργία αυτή μπορεί να ενσωματωθεί εύκολα στα υπάρχοντα πληροφοριακά συστήματα.

Με τη δυνατότητα Bluetooth οι χρήστες μπορούν να εκτυπώνουν απευθείας από οπουδήποτε, ακόμα και από εξωτερικούς χώρους, χωρίς να απαιτείται η χρήση δικτύου.

Η προαιρετική μονάδα φόρτισης παρέχει τη δυνατότητα φόρτισης έως και τεσσάρων μπαταριών ταυτόχρονα, εξασφαλίζοντας ότι θα έχετε πάντοτε διαθέσιμες φορτισμένες μπαταρίες για περισσότερους από έναν εκτυπωτές. Χάρη στην εύκολη τοποθέτηση χαρτιού η αντικατάσταση χαρτιού αποδείξεων είναι γρήγορη, ώστε να μειώνεται η αναμονή των πελατών.

Ο TM-P80 διατίθεται από το Νοέμβριο του 2013, στην τιμή των 510€ (έκδοση bluetooth) και στην τιμή των 580€ (έκδοση Wi-Fi). Οι τιμές δεν περιλαμβάνουν ΦΠΑ.

Δείτε αναλυτικά τα τεχνικά χαρακτηριστικά:

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.