XBLOG logo @2x

Epson Demo Room, για να τα δείτε όλα

Το Demo Room της εγκαινίασε η Epson σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε προχθές. Πρόκειται για έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο, στον οποίο φιλοξενούνται όλα τα προϊόντα της εταιρίας στις κατηγορίες επαγγελματικών και οικιακών εκτυπωτών και πολυμηχανημάτων, εκτυπωτών υψηλής ευκρίνειας και μεγάλου format και βιντεοπροβολέων. Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δουν τα προϊόντα, να τα δοκιμάσουν και να ενημερωθούν από εξειδικευμένα στελέχη της εταιρίας για τις δυνατότητές τους.

Το Demo Room από σήμερα λειτουργεί για κάθε ενδιαφερόμενο, αρκεί να καλέσει στο 210 8099499 και να ορίσει ραντεβού. Επιπλέον, οι συνεργάτες, διανομείς και μεταπωλητές της Epson μπορούν να αξιοποιήσουν το χώρο για εκπαιδεύσεις προσωπικού για τα νέα προϊόντα και πλήρη ενημέρωση για όλες τις κατηγορίες.

Τα προϊόντα που φιλοξενούνται στο Demo Room είναι εκτυπωτές και πολυμηχανήματα για οικιακή χρήση Stylus SX110, Stylus SX210, Stylus SX410, Stylus SX510W, Stylus SX610FW, Stylus Photo PX810FW και Stylus Photo PX650. Επιπλέον, οι εκτυπωτές και πολυμηχανήματα business inkjet Stylus Office Β1100, Stylus Office BX310FN και Stylus Office BX610FW, καθώς και ασπρόμαυροι και έγχρωμοι εκτυπωτές laser για επαγγελματική χρήση.

Μια σειρά προϊόντων για εκτύπωση υψηλής ευκρίνειας, όπως Stylus Pro 2880, Stylus Pro 4880, Stylus Pro 7880 και Stylus Pro 9880 βρίσκονται στο χώρο και μπορεί κάθε ενδιαφερόμενος επαγγελματίες των γραφικών τεχνών και της φωτογραφίας να τους δοκιμάσει τυπώνοντας τα έργα του.

Επίσης, η πλήρης σειρά βιντεοπροβολέων Home Cinema και επαγγελματικής χρήσης παρουσιάζεται με δυνατότητα προβολής σε ειδικό χώρο του Demo Room με πρωταγωνιστές τη ναυαρχίδα των Home Cinema προβολέων EH-TW5500 και τον προβολέα μόνιμης εγκατάστασης EB-Z8000.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.