XBLOG logo @2x

Tsoonami: Ένας χρόνος λειτουργίας και 100 ευρώ δώρο σε όλους!

Το Tsoonami είναι ένα από τα πλέον δημοφιλή ελληνικά deal site, που έχει εξοικονομήσει 4,5 εκατομμύρια ευρώ για τους πελάτες του μέσω των προσφορών του! Πρόσφατα προχώρησε στην εξαγορά του Skrouz Deals, ενώ για να γιορτάσει τον ένα χρόνο λειτουργίας του κάνει δώρο 100 ευρώ σε όλους τους χρήστες του (παλιούς και νέους)!

Μετρώντας 45.000 πωλήσεις κουπονιών, περισσότερες από 300 προσφορές και εκπτώσεις που έφθασαν έως και το 90%, το Tsoonami κατάφερε το πρώτο έτος λειτουργίας του να εξοικονομήσει στους πελάτες του περισσότερα από €4.500.000.

Με την εξαγορά του Skroutz Deals, το Tsoonami διεύρυνε σημαντικά τη βάση των μελών του, καθώς και τον αριθμό των συνεργαζόμενων με αυτό επιχειρήσεων. Σήμερα το Tsoonami έχει παρουσία σε Ελλάδα (Αθήνα, Θεσσαλονίκη), Ουγγαρία (Βουδαπέστη), Ρουμανία (Βουκουρέστι) και  ΗΠΑ (Βοστώνη).

Με αφορμή τον εορτασμό του ενός έτους λειτουργίας ο ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος του Tsoonami, Ηλίας Χατζής, δήλωσε: «Ευχαριστούμε όλους τους καταναλωτές που στήριξαν το ξεκίνημά μας, αλλά και τους νέους που θα γίνουν μέλη μας από εδώ και πέρα και γι΄αυτό θέλουμε να τους κάνουμε ένα δώρο. Δεσμευόμαστε ότι θα συνεχίσουμε να φέρνουμε στη διάθεσή τους ποικιλία ποιοτικών υπηρεσιών & προϊόντων σε χαμηλές τιμές προσφορών».

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.