XBLOG logo @2x

Emporio Armani Connected: Νέα υβριδικά smartwatch με κλασική εμφάνιση

Με την Apple να γίνεται η δεύτερη μεγαλύτερη κατασκευάστρια ρολογιών στον κόσμο μέσα σε λιγότερο από 16 μήνες από την κυκλοφορία του Apple Watch, οι υπόλοιπες εταιρίες ωρολογοποιίας δεν θα μπορούσαν να αφήσουν την τάση των smartwatch απαρατήρητη. Έτσι και ο Ιταλικός οίκος μόδας Emporio Armani αποφάσισε να κυκλοφορήσει τα δικά του smartwatch, τα οποία όμως διαφέρουν πολύ από τις προτάσεις των Apple, Samsung και Lenovo (Moto).

Τα Emporio Armani Connected είναι η νέα σειρά της εταιρίας που περιλαμβάνει smartwatches. Τα ρολόγια είναι υβριδικά και αυτό σημαίνει ότι έχουν αναλογικό καντράν, αλλά στην “καρδιά” τους υπάρχει ένα chipset με Bluetooth για να συνδέονται με το smartphone του χρήστη. Δηλαδή συνδυάζουν τα καλύτερα των δύο κόσμων: κλασική εμφάνιση και εξελιγμένες λειτουργίες.

Emporio Armani Connected

Τα Emporio Armani Connected θα έχουν λειτουργίες που δεν απαιτούν οθόνη, όπως ανίχνευση ύπνου, ανίχνευση δραστηριότητας (τρέξιμο, περπάτημα κτλ), ξυπνητήρι, εντοπισμό κινητού, έλεγχο της μουσικής, λήψη φωτογραφιών και διακριτικές ειδοποιήσεις. Θα τροφοδοτούνται από μπαταρίες quartz και θα υποστηρίζουν αυτόματη αλλαγή ζώνης ώρας για όσους ταξιδεύουν και εμφάνιση δεύτερης ζώνης ώρας.

Τα νέα ρολόγια θα κυκλοφορήσουν άμεσα μέσω επιλεγμένων μπουτίκ και online καταστημάτων, και θα διατίθενται σε διάφορα χρώματα με διάφορα λουράκια.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.