XBLOG logo @2x

Η hip hop δυναστεία “Empire” επιστρέφει αποκλειστικά στο FOX

Δράση, αγωνία, απρόσμενες εξελίξεις και ένα από τα καλύτερα hip-hop soundtracks όλων των εποχών… Αυτά είναι μόνο μερικά από τα στοιχεία που συνθέτουν το «Empire», τη σειρά-έκπληξη, που έχει καθηλώσει εκατομμύρια fans ανά τον κόσμο! Στον κόσμο του «Empire» όλα είναι πιθανά και αυτή ακριβώς είναι η υπόσχεση που μας δίνει ο 3ος κύκλος της σειράς, ο οποίος κάνει πρεμιέρα αποκλειστικά στο FOX, την Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου στις 21:50, λιγότερο από 24 ώρες μετά την πρώτη προβολή του στην Αμερική! Το κανάλι FOX είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα μέσω Nova, ΟΤΕ TV, Vodafone TV και Cyta Τηλεόρασης, ενώ όλα τα νέα επεισόδια του 3ου κύκλου «Empire» θα είναι επίσης διαθέσιμα on-demand, μέσω της εφαρμογής FOX Play.

Οι λάτρεις του «Empire» έχουν ήδη πολλά ερωτήματα για τον 3ο κύκλο, με τους παραγωγούς της σειράς να αποκαλύπτουν ότι οι τηλεθεατές θα απολαύσουν ακόμα περισσότερες συγκρούσεις και συγκινήσεις, καθώς νέες δραματικές αποκαλύψεις έρχονται στο φως! Ο 3ος κύκλος θα επικεντρωθεί στη δυναμική της οικογένειας, στην πορεία του Lucious Lyon (Terrence Howard) και στην εξέλιξη της σχέσης με τη μητέρα του. Στο φινάλε του 2ου κύκλου, ο Lucious μαθαίνει από τη μητέρα του, Leah Walker (Leslie Uggams), ότι ο Tariq (Morocco Omari), ο οποίος δουλεύει στο FBI, είναι ο ετεροθαλής αδελφός του. Στο νέο κύκλο, μια σοβαρή αποκάλυψη από το παρελθόν θα φέρει αντιμέτωπα τα δυο αδέρφια. Η νέα σεζόν επιφυλάσσει πολλά και για την Cookie (Taraji P. Henson), καθώς η απόφαση του Lucious να παντρευτεί την Annika (Grace Gealey), θα δοκιμάσει ακόμα περισσότερο τις σχέσεις της οικογένειας!

Έχοντας αποσπάσει 35 συνολικά υποψηφιότητες για βραβεία, το «Empire» συγκαταλέγεται στη λίστα με τις 10 καλύτερες σειρές της περασμένης χρονιάς, όπως τις επέλεξε το Αμερικανικό Ινστιτούτο Κινηματογράφου. Επιπλέον, η Taraji P. Henson κέρδισε τη Χρυσή Σφαίρα στην κατηγορία «Α’ Γυναικείου Ρόλου σε Δραματική Τηλεοπτική Σειρά» ενώ και φέτος είναι υποψήφια για βραβείο EMMY στην κατηγορία «Καλύτερη Α’ Γυναικεία Ερμηνεία σε Δραματική Σειρά».

Το «Empire», μια από τις πιο πολυσυζητημένες τηλεοπτικές παραγωγές των τελευταίων χρόνων, επιστρέφει αποκλειστικά στον αέρα του FOX, λιγότερο από 24 ώρες μετά την Αμερική!

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.