XBLOG logo @2x

Ellispoint.gr: Το portal της Έλλης Στάη

Η Έλλη Στάη είναι μία ακόμα δημοσιογράφος που απέκτησε το δικό της portal στο internet… Καιρό τώρα διαβάζαμε και ακούγαμε φήμες σχετικά με την πρόθεση της γνωστής δημοσιογράφου να “ανοιχτεί” στο internet, χθες πήρε το μάτι μου λοιπόν το Ellispoint.gr, όπως είναι και η ονομασία του portal.

Εκ πρώτης όψεως μου αρέσει ο τρόπος που παρουσιάζει τα “πρώτα” θέματα στο πάνω μέρος της κεντρικής σελίδας, ενώ βρήκα σωστά ταξινομημένο το περιεχόμενο του site, τις κατηγορίες κλπ, γενικά η πλοήγηση σε αυτό είναι εύκολη υπόθεση και προσωπικά δεν ένιωσα να με κουράζει, σε αντίθεση με άλλα portal που έχουν την κεντρική τους σελίδα γεμάτη με πολύ υλικό. Απ΄ότι είδα επίσης, το Ellispoint.gr είναι υλοποιημένο με το γνωστό CMS Joomla.

Οι βασικές ενότητες: Πολιτική / Οικονομία, Κοινωνία, Καυτή Πατάτα, Viva La Vida, Υδρόγειος, Think Green, Κερκίδα.

Αρκετοί και οι αρθρογράφοι του Ellispoint, με πολλά γνωστά ονόματα: Bίκη Βέλλιου, Γιάννης Κακουλίδης, Φοίβος Καρζής, Νίκος Κατσαρός, Δημήτρης Κατσίμης, Αλεξία Κουλούρη, Ολυμπία Κρασαγάκη, Νίκη Λαλιώτη, Νικόλ Λιβαδάρη, Μαρία Μάστορη, Γιώργος Μαυρίκης, Γρηγόρης Μαυρομάτης, Ρίτσα Μπιζόγλη, Αναστασία Παρετζόγλου, Ευγενία Πλώτα, Παναγιώτης Κακολύρης, Φιλοκτήτης Σαλαμίνιος, Γιάννης Σμυρλάκης, Έλλη Στάη, Φίλιππος Φιλιππακόπουλος.

Ιδιαίτερα θετικό επίσης βρήκα ότι σε όλα τα άρθρα παρέχεται η δυνατότητα σχολιασμού από τους αναγνώστες, χωρίς να χρειάζεται μάλιστα να κάνουν εγγραφή στο site, συμπληρώνουν απλά τη φόρμα σχολίων με το όνομα, το email και το σχόλιό τους.

Καλή αρχή, λοιπόν, Ellispoint!

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.