XBLOG logo @2x

Εκλογές 2012 στο YouTube: Συνεντεύξεις, Debates, Ρεπορτάζ

Την έναρξη του ιντερνετικού καναλιού “Εκλογές 12” στο YouTube για την κάλυψη των προσεχών εκλογών ανακοίνωσε αυτές τις μέρες η Google Ελλάς.

Ο σκοπός του YouTube channel για τις εκλογές είναι να δώσει τη δυνατότητα σε όλα τα κόμματα να παρουσιάσουν τις θέσεις τους, αλλά και να δώσει φωνή στους Έλληνες της Ελλάδας και του εξωτερικού θέτοντας τις ερωτήσεις τους απευθείας στους υποψήφιους βουλευτές και τους πολιτικούς αρχηγούς.

Το YouTube channel για τις εκλογές υλοποιείται με τη συνεργασία της Google Ελλάς και του Protagon.gr, το οποίο είναι ο αποκλειστικός πάροχος του πολιτικού περιεχομένου.

Η πλατφόρμα θα φιλοξενεί συγκεκριμένα:

  • Συνεντεύξεις πολιτικών αρχηγών στο δημοσιογράφο Σταύρο Θεοδωράκη
  • Διαδικτυακά debates υποψηφίων με συντονιστές γνωστούς δημοσιογράφους
  • Ρεπορτάζ που θα επιμελούνται οι συνεργάτες του protagon.gr
  • Συζητήσεις πολλών συνομιλητών μέσω βίντεο (Hangouts) «αναποφάσιστων» χρηστών και προσωπικοτήτων της δημόσιας ζωής για τα σημαντικά θέματα της επικαιρότητας
  • Προβολή των τάσεων που διαμορφώνονται στο ίντερνετ για τους αρχηγούς και τα κόμματα, βάση των αναζητήσεων των χρηστών στο Google
  • Βίντεο με τις θέσεις όλων των κομμάτων (κοινοβουλευτικών και μη)

Στις συνεντεύξεις των πολιτικών αρχηγών και στελεχών θα παρεμβάλλονται ερωτήσεις σε μορφή βίντεο ή κειμένου που έστειλαν οι ίδιοι οι πολίτες.

Στα debates υποψηφίων και στις συζητήσεις των αναποφάσιστων θα χρησιμοποιηθεί η εφαρμογή Hangout που είναι διαθέσιμη από την υπηρεσία κοινωνικής δικτύωσης Google+ και επιτρέπει τη διενέργεια τηλεδιάσκεψης με τη συμμετοχή ως και δέκα χρηστών.

Δείτε το YouTube channel για τις εκλογές στη διεύθυνση www.youtube.com/ekloges12, όπου μπορείτε να υποβάλετε και τις ερωτήσεις σας στους υποψήφιους βουλευτές.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.