XBLOG logo @2x

EimaiMama.gr: Η ιντερνετική εκπομπή για γονείς και παιδιά με την Ολίβια Γαβρίλη επέστρεψε!

Όσες μαμάδες ή και μπαμπάδες διαβάζετε XBLOG.gr θα γνωρίζετε ενδεχομένως και την Ολίβια Γαβρίλη και το EimaiMama.gr, το πρώτο και κορυφαίο ελληνικό blog για παιδιά και γονείς και ό,τι έχει να κάνει με τη μητρότητα και όχι μόνο!

Η Ολίβια τον περασμένο Νοέμβριο παρουσίασε την πρώτη ιντερνετική εκπομπή για γονείς και παιδιά, που μεταδιδόταν κάθε εβδομάδα μέσα από το eimaimama.tv. Μετά από 15 εκπομπές, η εκπομπή μας άφησε για λίγο… Και επέστρεψε πάλι την προηγούμενη εβδομάδα!

Η εκπομπή της Ολίβιας πλέον μεταδίδεται κάθε Πέμπτη στις 9 το βράδυ και μπορείτε να την παρακολουθείτε στο EimaiMama.gr!

Η θεματολογία της; Ό,τι έχει να κάνει με παιδιά, γονείς και τα σχετικά! Από το στούντιο περνούν κάθε Πέμπτη μαμάδες, μπαμπάδες, γιατροί και συζητούν και σχολιάζουν ό,τι έχει να κάνει με το ταξίδι στη μητρότητα-πατρότητα, το μεγάλωμα ενός μωρού-παιδιού. Στην εκπομπή μπορείτε να δείτε επίσης διάφορα προϊόντα, παιχνίδια, αξεσουάρ, χρήσιμα πράγματα που αξίζει να αγοράσετε για να κάνετε καλύτερη τη ζωή του μωρού-παιδιού σας αλλά και τη δική σας ζωή μαζί με το μωρό-παιδί.

Κάθε Πέμπτη στις 9 το βράδυ λοιπόν μπαίνετε στο EimaiMama.gr και παρακολουθείτε την εκπομπή (διάρκειας μιας ώρας), την οποία αν δε μπορέσετε να παρακολουθήσετε live μπορείτε να τη δείτε οποιαδήποτε στιγμή θέλετε on demand!

Δείτε και το τρέιλερ της εκπομπής!

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.