XBLOG logo @2x

Το e-shop.gr κλείνει 13 χρόνια ανάπτυξης και καινοτομίας

Το e-shop.gr κλείνει φέτος 13 χρόνια επιτυχημένης πορείας, και παρ΄όλη την δύσκολη οικονομική συγκυρία η ανάπτυξη της εταιρίας συνεχίζεται, κερδίζοντας μάλιστα μερίδιο αγοράς έναντι του ανταγωνισμού της.

Το καταναλωτικό κοινό αγκάλιασε την οριζόντια ανάπτυξη σε νέες προϊοντικές κατηγορίες που ξεκίνησε από τα μέσα του 2010, με την εταιρία να εξυπηρετεί καθημερινά περισσότερες από 5.000 παραγγελίες!

Μία έξυπνη κίνηση του e-shop.gr ήταν να μπει στην αγορά των φωτοβολταϊκών συστημάτων, κίνηση που είδαν με καλό μάτι εκατοντάδες κατανωλωτές που από τις πρώτες μέρες ανακοίνωσης της ενέργειας έσπευσαν να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους για φωτοβολταϊκές εγκαταστάσεις, με τις υλοποιήσεις των πρώτων έργων να έχουν προγραμματιστεί ήδη για τον Μάρτιο.

Σύντομα το e-shop.gr θα διαθέτει προς πώληση ακόμη περισσότερα προϊόντα, αφού η εταιρία στο αμέσως επόμενο διάστημα αναμένεται να ανακοινώσει μία σειρά από στρατηγικές συνεργασίες με στόχο να ικανοποιήσει το πελατολόγιο και τις δύσκολες ανάγκες του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η εταιρία προχώρησε σε ουσιαστική αναδιάρθρωση το 2010 και πέτυχε μειώσεις κόστους της τάξης του 20%.

Από τους 2 πρώτους μήνες του 2011 μάλιστα φάνηκαν τα πρώτα θετικά αποτελέσματα των στρατηγικών αυτών επιλογών, ενώ αναμένει άνοδο του κύκλου εργασιών τουλάχιστον κατά 10% για το 2011.

Σύντομο σχόλιο

Έχω αγοράσει πολλές φορές προϊόντα από το e-shop.gr όλα αυτά τα χρόνια λειτουργίας του, παραλαμβάνοντας άλλες φορές στο χώρο μου και άλλες φορές από κοντινό μου e-shop point. Η εμπειρία που έχω από όλες τις συναλλαγές μου με την εταιρία είναι πολύ καλή, με τα προϊόντα να έρχονται στην ώρα τους χωρίς κανένα πρόβλημα, ενημέρωση μέσω ίντερνετ σχετικά με το στάδιο που βρίσκεται η παραγγελία μου, όλα οκ.

Μου κάνει εντύπωση που ο σχεδιασμός του website παραμένει ο ίδιος εδώ και αρκετά χρόνια. Όταν άλλα ηλεκτρονικά καταστήματα ανανεώνονται διαρκώς όσον αφορά το design και τις λειτουργίες τους, το e-shop.gr επιλέγει να κρατάει το ίδιο design που θυμίζει site αρκετών χρόνων πίσω.

Δε λέω ότι δε μου αρέσει, το έχω συνηθίσει τόσα χρόνια τώρα και λογικά για να μην το αλλάζουν πάει να πει ότι αυτό το “παραδοσιακό” design φέρνει πωλήσεις σε συνδιασμό με τις καλές τιμές φυσικά, γιατί μόνο το design δε φτάνει.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.