XBLOG logo @2x

e-Kreopoleio.com, Αυτό το Πάσχα το αρνί θα το αγοράσουμε μέσω ίντερνετ!

Smartphones, tablets, laptops, λοιπά gadgets και αξεσουάρ δεν είναι τα μόνα προϊόντα που μπορούμε να αγοράσουμε μέσω διαδικτύου!

Πλέον, μέσω ίντερνετ μπορεί κανείς να προμηθευτεί μέσω ίντερνετ ακόμα και τρόφιμα και άλλα είδη για το σπίτι, όπως φρούτα, λαχανικά, ή ακόμα και κρέας!

Το Πάσχα πλησιάζει και προσωπικά φέτος το αρνάκι θα το αγοράσω online από τον υπολογιστή μου!

Το e-kreopoleio.com είναι ένα ηλεκτρονικό κρεοπωλείο που ξεκίνησε πρόσφατα την λειτουργία του!

Εκτός από το ηλεκτρονικό κατάστημα υπάρχει και φυσικό κατάστημα το οποίο βρίσκεται πολύ κοντά στο σταθμό μετρό “Αττική” και από το οποίο προμηθευόμαστε οικογενειακώς ό,τι έχει να κάνει με κρεατικά εδώ και αρκετά χρόνια!

Τα παιδιά που έχουν το κατάστημα, χρήστες του ίντερνετ εδώ και χρόνια, θεώρησαν αναγκαίο να στήσουν και το e-shop τους και να διαθέτουν τα προϊόντα τους και από εκεί.

Έτσι, δεν έχεις παρά να κάνεις ένα κλικ στο www.e-kreopoleio.com, να επιλέξεις από το μενού την κατηγορία που σε ενδιαφέρει (μοσχάρι, χοιρινό, πουλερικά κλπ), να διαλέξεις τι θέλεις και σε τι ποσότητα και την ίδια ή την επόμενη μέρα το φορτηγάκι από το κρεοπωλείο “Τα Βίλλια” θα έρθει στο χώρο σου για να σου παραδώσει αυτά που επέλεξες!

Εννοείται ότι η ποιότητα των προϊόντων είναι άριστη, ενώ και η μεταφορά των προϊόντων γίνεται στη θερμοκρασία που πρέπει!

Περισσότερες πληροφορίες για το e-kreopoleio.com μπορείς να δεις εδώ, ενώ ό,τι πρέπει να γνωρίζεις για τη μεταφορά των κρεατικών στο χώρο σου βρίσκεται εδώ!

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.