XBLOG logo @2x

Δώρα που μπορείτε να χαρίσετε με ένα κλικ στον υπολογιστή σας!

Οι γιορτές φθάνουν σιγά-σιγά προς το τέλος τους και όσοι κυκλοφόρησαν αυτές τις μέρες στην Αθήνα και τις άλλες μεγαλουπόλεις πήραν μια γεύση του καταναλωτικού ντελίριου.

Φρακαρισμένα αυτοκίνητα, συνωστισμός στα καταστήματα, ουρές στα ταμεία.

Υπάρχει, όμως, και η άλλη λύση: Χαρίστε δώρα σε εσάς και στους αγαπημένους σας από την άνεση του σπιτιού σας με ένα μόνο κλικ από τον υπολογιστή σας!

Εκπτωτικά κουπόνια

Έχουν κατακλύσει την ιντερνετική αγορά και κατά καιρούς βρίσκουμε εξαιρετικές προσφορές. Όσο καλύτερα γνωρίζετε το πρόσωπο στο οποίο θα το δωρίσετε τόσο πιο προσωπικό μπορεί να γίνει το δώρο, από περιποιήσεις σε spa και καθαρισμό αυτοκινήτου μέχρι διανυκτερεύσεις σε πολυτελή ξενοδοχεία και δείπνο σε γκουρμέ εστιατόρια σε πολύ καλές τιμές!

Super προσφορές θα βρεις στα κορυφαία deal sites, όπως: Groupon, GoldenDeals, Cheapis, WinWin Deals, Deal My Day, Dealicious, Deal In, Deals 365, Super GoldGrand Sales. Τσέκαρε αυτά που σου προτείνουμε και θα βρεις τις καλύτερες προσφορές που ψάχνεις!

Για ταξιδάκια ή διανυκτερεύσεις σε κορυφαία ξενοδοχεία σε πολύ χαμηλές τιμές δες τα εξής site: Ekdromi.gr, Touristorama Deals, Hotel Coupons, Bldv Deals, 3Days.gr, Xenodoxeio.gr, GoldenDeals Travel

Αεροπορικά εισιτήρια

Οι αεροπορικές εταιρείες έχουν χαμηλώσει τις τιμές και αν κλείσετε τη θέση μήνες νωρίτερα το κέρδος είναι ακόμη μεγαλύτερο. Χαρίστε ταξίδια σε καλοκαιρινούς προορισμούς ή καλύτερα προσκαλέστε κάποιον αγαπημένο να σας επισκεφθεί χαρίζοντάς του τα μεταφορικά! Βεβαιωθείτε, όμως, ότι οι ημερομηνίες μπορούν να αλλάξουν.

Για φθηνά αεροπορικά εισιτήρια τσέκαρε τα εξής site: Aegean Airlines, AirTickets.gr, TravelPlanet24.com, Petas.gr

Paypal

Στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε, τα δώρα μας θα πρέπει να είναι και χρήσιμα. Αντί να χαρίσετε κάτι που θα σκορπίσει χαμόγελα αμηχανίας, γιατί το έχουν ήδη ή δεν το χρειάζονται καν, δώστε τους απευθείας τα χρήματα μέσω Paypal για να επιλέξουν εκείνοι. Σίγουρα θα το εκτιμήσουν!

Εγγραφές σε sites

Με ένα μικρό αντίτιμο μηνιαίως μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε απειράριθμα sites με μουσική, τηλεοπτικές σειρές, ταινίες και να απολαύσετε αποκλειστικά προνόμια στις premium εκδόσεις εφαρμογών που χρησιμοποιείτε καθημερινά. Βρείτε το πάθος των αγαπημένων σας και δώστε του την ευκαιρία να το απολαύσει!

Διαγωνισμοί xblog.gr

Για όσους δεν διαθέτουν το ανάλογο budget, αλλά δεν τους λείπει η καλή θέληση να δωρίσουν ένα ακριβό δώρο στις μέρες των γιορτών η λύση είναι μία: Πάρτε μέρος στους διαγωνισμούς που τρέχουν πάντα αλλά και ειδικά αυτή την περίοδο στο xblog.gr και ίσως είστε ένας από τους τυχερούς που θα τους σταλεί στην πόρτα ένα από τα μοναδικά δώρα που κληρώνουμε!

Αυτές τις μέρες “τρέχει” ο διαγωνισμός με δώρα 5 smartphone HTC Wildfire S και μέσα στις επόμενες μέρες έρχονται και νέοι διαγωνισμοί!

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.