XBLOG logo @2x

Dunkirk: Δείτε το trailer της νέας ταινίας του Christopher Nolan για τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο

Η νέα ταινία Dunkirk του Christopher Nolan, που αφηγείται μια ιστορία του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου, απέκτησε το πρώτο της teaser trailer. Στην ταινία πρωταγωνιστεί ο γνωστός ηθοποιός Tom Hardy, ο νεοφερμένος Fionn Whitehead, ο Mark Rylance που έγινε γνωστός από το «Η γέφυρα των κατασκόπων,» και ο Harry Styles από τους One Direction του οποία η καριέρα σαν ηθοποιός ξεκινάει με αυτή την ταινία.

Στο Dunkirk θα δούμε την ιστορία της Επιχείρησης Δυναμό, μια ύστατη προσπάθεια για την διάσωση 300,000 στρατιωτών των Συμμάχων που είχαν αιχμαλωτιστεί από ναζιστικά στρατεύματα στο γαλλικό λιμάνι της Δουνκέρκης.

Το trailer είναι πολύ σύντομο και εξαιρετικά τεταμένο. Δείχνει μια βάρκα γεμάτη από στρατιώτες των Συμμάχων οι οποίοι παρατηρούν ότι ένα από τα εχθρικά αεροσκάφη τους πλησιάζει. Το βίντεο κλείνει με φωνές, χωρίς να μας δείχνει τι γίνεται.

Ο Christopher Nolan γύρισε το Dunkirk σε συνεργασία με τον κινηματογραφιστή Hoyte Van Hoytema (ήταν επίσης στα γυρίσματα του Interstellar) χρησιμοποιώντας 65 mm και IMAX φιλμ κάμερες. Η ταινία έχει πρεμιέρα στις 19 Ιουλίου του 2017.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.