XBLOG logo @2x

Dorabak.gr: Ο διάλογος για την διαδοχή στη ΝΔ ξεκίνησε!

Μετά τη βαριά ήττα της Νέας Δημοκρατίας στις εκλογές της 4ης Οκτωβρίου ξεκίνησαν ήδη οι συζητήσεις για το συνέδριο που θα γίνει σε ένα μήνα και από το οποίο θα προκύψει ο νέος ή η νέα αρχηγός της παράταξης. Η συζήτηση για θέματα όπως αν πρέπει ο αρχηγός να εκλεγεί από τη βάση του κόμματος ή όχι έχει ανάψει στις συναντήσεις των υποψήφιων αρχηγών αλλά και στα τηλεοπτικά παράθυρα καθημερινά.

Η Ντόρα Μπακογιάννη είναι αυτή που εμφανίζει, σύμφωνα με δημοσκόπηση που δημοσιεύτηκε χθες, το υψηλότερο ποσοστό στην κούρσα διαδοχής στη Νέα Δημοκρατία, με Αντώνη Σαμαρά και Δημήτρη Αβραμόπουλο να ακολουθούν.

Στο προσωπικό site της πρώην υπουργού Εξωτερικών www.dorabak.gr έχει ξεκινήσει διάλογος με τους φίλους της Νέας Δημοκρατίας, οι οποίοι μπορούν να αφήσουν το σχόλιό τους για τα τεκταινόμενα στο κόμμα την τελευταία περίοδο, αλλά και να γράψουν την άποψή τους για την επόμενη μέρα, με την υποψήφια αρχηγό να δέχεται τα σχόλια και τη συζήτηση με τη “βάση” ανοιχτά και δημόσια στην προσωπική της ιστοσελίδα.

Η συμμετοχή είναι ήδη αρκετά μεγάλη, με τα σχόλια να πλησιάζουν την ώρα που γραφόταν αυτό το post τα 200, ενώ για τα σχόλια ενημερώνεται και η ίδια η Ντόρα Μπακογιάννη από την ομάδα που ασχολείται με το site της και αναμένεται να μπει και η ίδια στη συζήτηση αυτές τις μέρες.

Δείτε περισσότερα και μπείτε στο διάλογο στο dorabak.gr/dialogosND.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.