XBLOG logo @2x

LG Electronics Ελλάς: Νέος CEO ο Don Kwack

Από την 1η Ιανουαρίου 2011 ανέλαβε καθήκοντα προέδρου στην LG Electronics Ελλάς ο Don Kwack. Πρόκειται για στέλεχος με εμπειρία πολλών ετών σε ανώτατες διοικητικές βαθμίδες στην LG, τόσο στην Κορέα όσο και στην Ευρώπη. Σε μια σημαντική περίοδο για την Ελλάδα, ο Don Kwack καλείται να ηγηθεί της LG στη χώρα μας με στόχο να ενδυναμώσει και να εξελίξει την μάρκα στην εγχώρια αγορά.

Ακολουθούν οι θέσεις από τις οποίες πέρασε ο κ. Kwack τα τελευταία χρόνια στην LG, στην Κορέα αλλά και σε άλλες χώρες στην Ευρώπη:

  • 2010: Regional Business Leader Marketing στην LG στην Αγγλία
  • 2008-2010: Marketing Manager / MDΑ στην LG στη Γαλλία
  • 2006-2008: Group Leader Marketing HQ στα κεντρικά της LG στην Κορέα
  • 2003-2006: Product Manager Οικιακών Συσκευών και Κλιματισμού στην LG στην Ελλάδα

Ο νέος CEO της LG Electronics Ελλάς, αναφορικά με τα νέα του καθήκοντα, σχολίασε:

«Νιώθω συγκινημένος για την επιστροφή μου στην Ελλάδα και με χαροποιεί το γεγονός ότι μας δίνεται η ευκαιρία μαζί με τους συνεργάτες μου, να εργαστούμε για την επίτευξη των στόχων της LG Electronics Ελλάς. Εδώ και 8 χρόνια, η LG παραμένει πιστή στο όραμα και τη φιλοσοφία της για τη μέγιστη ικανοποίηση των πελατών και των αναγκών τους, διατηρώντας αδιαπραγμάτευτες αξίες το υψηλό design, την κορυφαία ποιότητα και την τεχνολογία αιχμής. Οι αλλαγές προσώπων εισάγουν νέους ορίζοντες ανάπτυξης».

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.