XBLOG logo @2x

Διακοπές το Σεπτέμβριο: Προσφορές για Ρέθυμνο, Σίφνο, Εύβοια, Πόρο, Σκύρο, Πήλιο

Μπορεί ο περισσότερος κόσμος να φεύγει για διακοπές τον Αύγουστο, όμως και ο Σεπτέμβριος προσφέρεται μια χαρά για διακοπούλες λίγων ή περισσότερων ημερών. Ο καιρός σε όλη τη χώρα τον Σεπτέμβριο είναι μια χαρά, ενώ οι προσφορές που μπορεί να βρει κανείς είναι πολύ καλές.

Δείτε παρακάτω τις τελευταίες προσφορές του GoldenDeals για διακοπές τον Σεπτέμβριο σε πολλές και πανέμορφες περιοχές της Ελλάδας: Ρέθυμνο, Σίφνος, Εύβοια, Πόρος, Σκύρος, Πήλιο και οι προορισμοί δεν έχουν τελειωμό.

Τσιμπήστε την προσφορά που σας ενδιαφέρει και καλές διακοπές!

Διακοπές στο Ρέθυμνο

299€ για ένα 4ήμερο 2 ατόμων στο πολυτελές Civitas Rethymnae Boutique Hotel στην ιστορική πόλη του Ρεθύμνου, διαμονή μαζί με ημιδιατροφή & ενοικίαση αυτοκινήτου για όλες τις μέρες, μια εμπειρία που μοιάζει με ταξίδι σε μια άλλη εποχή!

Διακοπές στη Σίφνο

79€ για 2 διανυκτερεύσεις 2 ατόμων με πρωινό, welcome drink και late check out στο LIGHTHOUSE HOTEL στον γραφικό Φάρο της Σίφνου, ένα γαλήνιο καταφύγιο στην κορυφή ενός μικρού λόφου με πανοραμική θέα στο Αιγαίο… αξίας 260€ – έκπτωση 70%.

Διακοπές στην Εύβοια

75€ για ένα 3ήμερο 2 ατόμων ή 160€ για ένα 6ήμερο στο Venus Beach στα Νέα Στύρα Ευβοίας, με παραδοσιακό πρωινό, 1 μπουκάλι κρασί, έκπτωση στην εστίαση & late check out, ένα ξενοδοχείο που θα σας μαγέψει με την ομορφιά του και την απέραντη θέα του Ευβοϊκού!

Διακοπές στον Πόρο

118€ για μία χαλαρωτική τριήμερη διαμονή 2 ατόμων, σε παραδοσιακά διακοσμημένο sea view δωμάτιο, με πρωινό, δωρεάν σάουνα και late check out, στο XENIA POROS IMAGE 4*, στον Πόρο, σε κοντινή απόσταση από την παραλία του Νεωρίου, αξίας 235€ – έκπτωση 50%.

Διακοπές στη Σκύρο

129€ για ένα 3ήμερο 2 ατόμων στο πολυτελές Nefeli 4* με welcome drink, πρωινό & late check out ή early check in ή 185€ για ένα 4ήμερο, για ποιοτικές διακοπές στη Σκύρο σ’ ένα χώρο που συνδυάζει άψογη φιλοξενία, ποιοτικές υπηρεσίες & διακριτική πολυτέλεια!

Διακοπές στο Πήλιο

69€ για ένα χαλαρωτικό τριήμερο 2 ατόμων με welcome drink, πρωινό και late check out, στο Ξενοδοχείο Κάραβος στη μαγευτική Πορταριά Πηλίου, αξίας 120€ – έκπτωση 43%.

Όλες οι προσφορές στο GoldenDeals βρίσκονται εδώ!

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.