XBLOG logo @2x

[ΕΛΗΞΕ] Κερδίστε την νέα TASSIMO μηχανή JOY για να απολαμβάνετε ροφήματα όπως στα καλά cafe!

Ο καιρός όσο πάει και ανοίγει, έτσι είπαμε αυτή τη φορά να κάνουμε ένα give away με το νέο αυτόματο σύστημα ροφημάτων TASSIMO, για να απολαμβάνετε παγωμένα (και ζεστά) ροφήματα στο χώρο σας (γραφείο, σπίτι κλπ) όπως ακριβώς θα κάνατε και στα καλά καφέ!

Ένας τυχερός ή μία τυχερή θα κερδίσει το νέο TASSIMO με την μηχανή JOY της Bosch, ενώ το πακέτο που θα σταλεί στον τυχερό ή στην τυχερή θα περιέχει και δύο ροφήματα, 2 ποτήρια για freddo cappuccino και 2 ποτήρια freddo espresso, αλλά και μία κανάτα για καφέ φίλτρου!

Πρόκειται για το μοναδικό αυτόματο σύστημα ροφημάτων το οποίο χάρη στο σύστημα IntelliBrew «διαβάζει» τα barcode από τις κάψουλες (t-disc) που τοποθετούμε στην ειδική υποδοχή, αναγνωρίζοντας τι ρόφημα θέλουμε να φτιάξουμε, ώστε αυτό να βγει στο ποτήρι στην ποσότητα που πρέπει, στο χρόνο που πρέπει και στη θερμοκρασία που πρέπει!

Update (02/05/2013): Το αυτόματο σύστημα ροφημάτων TASSIMO κερδίζει η Maria Michailidou που άφησε το σχόλιο #557 γράφοντας: Espresso Freddo! Έχει ειδοποιηθεί με email σχετικά με την παραλαβή του δώρου της.

Πάρε μέρος στο διαγωνισμό! Ακολούθησε τις οδηγίες!

1) Άφησε ένα σχόλιο κάτω από αυτό το post γράφοντας ποιο είναι το ρόφημα που θέλεις να απολαμβάνεις από το TASSIMO αν το κερδίσεις!

Προτιμάς καφέ, ρόφημα σοκολάτα, τσάι; Για το σύστημα ροφημάτων TASSIMO μπορείτε να βρείτε περισσότερες από 30 branded ποικιλίες ροφημάτων, όπως Lacta, Παυλίδης, Cadbury, Jacobs και πολλές άλλες!

2) Κάνε LIKE στη σελίδα του XBLOG.gr στο Facebook! Έτσι θα βλέπεις τα top θέματά μας εύκολα και γρήγορα στο αγαπημένο σου social network!

3) Διάδωσε τον διαγωνισμό στα social networks! Κάνε κλικ απλά στα εικονίδια (facebook like, tweet, google+) που βρίσκονται στο τέλος του post!

Αυτό ήταν! Καλή τύχη!

Σημαντικές πληροφορίες

  • Ημερομηνία λήξης προθεσμίας υποβολής συμμετοχών: Τετάρτη 1 Μαΐου 2013, 20:00. Λίγες μέρες μετά θα γίνει η κλήρωση και η ανακοίνωση του τυχερού σε αυτό το post και στη σελίδα του xblog.gr στο Facebook.
  • Γράψε σωστά το email σου στη φόρμα που θα γράψεις το σχόλιο-συμμετοχή για το διαγωνισμό. Το email δεν δημοσιοποιείται, είναι απαραίτητο όμως αφού ο τυχερός θα ειδοποιηθεί με email.
  • Δεν επιτρέπονται διπλές-τριπλές συμμετοχές με παρόμοια ονόματα/email, μόνο ένα σχόλιο-συμμετοχή ο καθένας.

TASSIMO unboxing video

Δείτε το unboxing video που ετοιμάσαμε για το TASSIMO το οποίο έχουμε στη διάθεσή μας εδώ και λίγες μέρες. Σύντομα θα ανεβάσουμε και την ολοκληρωμένη παρουσίαση του αυτόματου συστήματος ροφημάτων TASSIMO, ενώ θα ακολουθήσουν κι άλλοι διαγωνισμοί σύντομα!

— Ο διαγωνισμός υποστηρίζεται από το Diagonismos.gr

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.