XBLOG logo @2x

[ΕΛΗΞΕ] Διαγωνισμός! Κερδίστε ένα Sony Xperia T, το smartphone του James Bond!

Ένας διαγωνισμός για να ξεκινήσει καλά ο Φεβρουάριος του 2013 είναι ό,τι πρέπει, έτσι παιδιά;

Αυτή τη φορά, σε συνεργασία με την Sony Mobile Ελλάδας, χαρίζουμε το σούπερ ντούπερ smartphone Sony Xperia T, γνωστό και ως το τηλέφωνο του James Bond, αφού ήταν η συσκευή που χρησιμοποιούσε στην τελευταία ταινία!

Πάρτε μέρος στον τεράστιο διαγωνισμό του xblog.gr και ένας υπερ-τυχερός θα κάνει δικό του το Sony Xperia T!

Update (18/2/2013): Το Sony Xperia T κερδίζει ο Panagiotis S. που άφησε το σχόλιο #1886 γράφοντας: «Τηλέφωνα, μηνύματα, φωτογραφίες, ίντερνετ, τα πάντα όλα! Μιλάμε για ένα τέλειο κινητό»! Έχει ειδοποιηθεί με email για την παραλαβή του κινητού.

Πάρε μέρος στο διαγωνισμό! Ακολούθησε τις οδηγίες!

  • Άφησε ένα σχόλιο σε αυτό το post γράφοντας ποια λειτουργία χρησιμοποιείς περισσότερο σε ένα smartphone! Για παράδειγμα, σερφάρεις στο Facebook; Ανεβάζεις φωτογραφίες στο Instagram; Στέλνεις μηνύματα; Κάτι άλλο; Χρησιμοποίησε ελληνικούς χαρακτήρες, απέφυγε τα greeklish.
  • Κάνε LIKE στη σελίδα του xblog.gr στο Facebook! Έτσι θα βλέπεις τα top θέματά μας στο κορυφαίο social network!
  • Διάδωσε τον διαγωνισμό στα social networks! Κάνε κλικ απλά στα εικονίδια (facebook like, tweet, google+) που βρίσκονται στο τέλος του post!

Σημαντικές πληροφορίες

  • Ημερομηνία λήξης προθεσμίας υποβολής συμμετοχών: Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2013, 12:00. Λίγες μέρες μετά θα γίνει η κλήρωση και η ανακοίνωση του τυχερού σε αυτό το post και στη σελίδα του xblog.gr στο Facebook.
  • Γράψε σωστά το email σου στη φόρμα που θα γράψεις το σχόλιο-συμμετοχή για το διαγωνισμό. Το email δεν δημοσιοποιείται, είναι απαραίτητο όμως αφού ο τυχερός θα ειδοποιηθεί με email.
  • Δεν επιτρέπονται διπλές-τριπλές συμμετοχές με παρόμοια ονόματα/email, μόνο ένα σχόλιο-συμμετοχή ο καθένας.

Αυτό ήταν! Καλή τύχη!

– Ο διαγωνισμός υποστηρίζεται από το diagonismos.gr. –

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.