XBLOG logo @2x

[ΕΛΗΞΕ] Διαγωνισμός: Κερδίστε μία Nescafe Dolce Gusto και 100 κάψουλες για να απολαμβάνετε τα αγαπημένα σας ροφήματα!

Οι κρύες ημέρες και νύχτες του χειμώνα ήρθαν και τι καλύτερο από το να περάσουμε μερικές ωραίες στιγμές με καλή παρέα στο σπίτι ε; Εκτός από την καλή παρέα όμως, ό,τι πρέπει για τον χειμώνα είναι και τα αγαπημένα μας ροφήματα, ειδικά όταν προέρχονται από την μοναδική Nescafe Dolce Gusto μηχανή της Krups!

Το XBLOG.gr κληρώνει μία Nescafe Dolce Gusto μαζί με 100 κάψουλες (50 κάψουλες καφέ και 50 κάψουλες τσαγιού) που θα κερδίσει ένας υπερτυχερός!

Πάρε μέρος στο διαγωνισμό – Ακολούθησε τις οδηγίες!

1) Άφησε ένα σχόλιο κάτω από αυτό το post γράφοντας ποιο είναι το αγαπημένο σου ρόφημα! Προτιμάς έναν ζεστό εσπρέσσο ή καπουτσίνο, έναν κρύο φρέντο καπουτσίνο, μία ζεστή σοκολάτα; Κάτι άλλο; Γράψτο στο σχόλιό σου και μπες στην κλήρωση! Απαραίτητο είναι φυσικά να γράψεις και το όνομα και το email σου, αφού ο τυχερός νικητής θα ειδοποιηθεί με email!

2) Κάνε LIKE στη σελίδα του XBLOG.gr στο Facebook! Έτσι θα μαθαίνεις πρώτος τα σημαντικότερα post που δημοσιεύουμε, αλλά και τους σούπερ διαγωνισμούς που διοργανώνουμε συνεχώς!

3) Διάδωσε τoν διαγωνισμό μας στο Facebook, το Twitter και το Google+, κάνοντας κλικ στα εικονίδια που βλέπεις στο τέλος αυτού του post (facebook like, tweet για twitter κλπ)! Έτσι θα δώσεις την ευκαιρία και στους φίλους σου να έρθουν στην παρέα μας και να πάρουν μέρος στο διαγωνισμό!

Αυτό ήταν! Καλή τύχη!

Λήξη προθεσμίας υποβολής συμμετοχών: Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2011, 23:59. Η κλήρωση θα γίνει λίγες μέρες μετά την λήξη της προθεσμίας υποβολής συμμετοχών και το όνομα του τυχερού θα ανακοινωθεί σε αυτό το post αλλά και στη σελίδα του XBLOG.gr στο Facebook. Ο τυχερός θα ειδοποιηθεί με email για την παραλαβή της Nescafe Dolce Gusto.

Προσοχή, ένα σχόλιο-συμμετοχή μόνο ο καθένας, για να έχουν όλοι οι συμμετέχοντες τις ίδιες πιθανότητες να κερδίσουν. Διπλές-τριπλές συμμετοχές με ίδιο ή παρόμοιο όνομα/email ακυρώνονται και δεν λαμβάνουν μέρος στην κλήρωση.

Σχετικά με την Nescafe Dolce Gusto

Η Nescafe Dolce Gusto είναι ένα κλειστό σύστημα παραγωγής πολλαπλών ροφημάτων. Χρησιμοποιεί μια πατενταρισμένη τεχνολογία με κάψουλες που παράγουν υψηλής ποιότητας ροφήματα, όπως espresso, cappuccino, nescafe classic, chococino (ζεστή σοκολάτα), latte macchiato και άλλα.

Οι μηχανές έχουν αναπτυχθεί από τη Nestle και πωλούνται και διανέμονται από την Krups. Είναι διαθέσιμες σε διάφορα μοντέλα και διάφορους χρωματισμούς. Όλα τα μοντέλα είναι σχεδιασμένα για οικιακή χρήση, χρησιμοποιούν την ίδια τεχνολογία και παράγουν την ίδια υψηλής ποιότητας ροφήματα.

 Η Nescafe Dolce Gusto που κληρώνει το XBLOG.gr Η Nescafe Dolce Gusto που κληρώνει το XBLOG.gr

Οι μηχανές Nescafe Dolce Gusto είναι οι μοναδικές μηχανές παραγωγής πολλαπλών ροφημάτων που λειτουργούν με πίεση 15 bar και παράγουν ζεστά και κρύα ροφήματα. Ο αριθμός των ροφημάτων που είναι διαθέσιμος στην Ελλάδα αυξάνεται συνεχώς!

Μπορείτε να προμηθευτείτε πολλές γεύσεις από καταστήματα τροφίμων και μεγάλα σούπερ μάρκετ και ακόμα περισσότερες με αντικαταβολή μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος που θα βρείτε στο www.dolce-gusto.gr.

Χορηγοί επικοινωνίας διαγωνισμού: Diagonismos.gr, KerdisetoNethall.gr, Tixerakias.com

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.